Top 5 Wednesday: Carti pe care le-ai devorat

by - mai 14, 2014

Va povesteam acum ceva timp de acest top si se pare ca a venit de pe YouTuBe, de la gingerreadslainey si a fost preluat la noi de Pzzike, iar daca vreti sa participati, puteti intra in grupul de pe facebook :)
Okay, asta s-a vrut o introducere... N-o mai lungesc si va arat topul meu :)


1) 'Fortele Raului Absolut' - O serie care m-a captivat, printre primele carti fantasy citite si tin minte ca prima carte am terminat-o in 2 zile (, zise fata careia nu-i placea sa citeasca), dar asta pentru ca ma dureau ochii si nu puteam sa mai vad literele :))


2) 'Eve' - Nu stiu cati dintre voi ati citit cartile, dar mie mi s-au parut superbe si cred ca o sa le recitesc. Abia astept volumul 3 - si ultimul, de altfel -, dar putine sanse sa-l primim curand :(


3) 'Spulbera-ma' - La fel, o carte care mi-a placut enorm. Nu stiu de ce Leda nu a scos si celelalte volume... Eu inca mai sper la o minune... #hope(less)


4) 'Jurnalele lui Stefan' - Pff, fana TVD, ce vreti mai mult?! :)) Am citit cartile astea din prima zi in care m-am dus sa le iau de la chiosc (cu revista Bravo) si asteptam chinuitor cum treceau zilele pana la urmatorul numar >.<


5) 'Sub aceeasi stea' - Imposibil sa nu apara si aceasta carte intr-un top. E pe ultimul loc pentru ca m-am lungit eu cu ea. Nu voiam s-o mai termin, era prea perfecta, asa ca am tot facut pauze si mda... O ador! Gasiti recenzia pe blog :)


Si acestea fiind spuse, am terminat topul :D
Sper ca v-a placut ^_^

- Diana

You May Also Like

2 comments

  1. Si eu am introdus Sub Aceeasi stea in Top, e chiar geniala si perfecta si superba si...oh, o iubesc, ce mai? :)) Restu, din p[cate, nu le-am citit...:(, voiam să citesc Eve, dar o prietenă a făcut-o deja și mi-a povestit în mare parte despre ce e vorba , acum n-ar mai avea farmec să o citesc. Iar la Spulberă-mă aștept să apară toate volumele sau măcar încă unul la noi. Jurnalele lui Stefan nu am citit decât o carte și asta înainte de a începe să urmăresc serialul, dar după ce am aflat că nu au fost scrise de L.J.Smith și că ea a fost concediată și că drepturile de autor i-au fost furate, m-am enervat pe acest autor fantomă care a continuat și „Cercul Secret” și Jurnalele Vampirilor și a scris și Jurnalele lui Stefan,și n-am mai vrut să le citesc. Apropo, cartea a treia din Eve apare în iunie. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit doar "Sub Aceeasi stea" si seria "Fortele raului absolut" Si mi-au placut mult!! Imi doresc sa citesc si "Spulbera-ma"!! :)

    RăspundețiȘtergere