Ian Somerhalder & Nikki Reed s-au logodit!

by - ianuarie 16, 2015



Ian Somerhalder a încheiat anul trecut o relație de 3 ani cu Nina Dobrev, colega din serialul The Vampire Diaries, iar Nikki Reed a divorțat pe cale amiabilă, păstrând cu fostul soț o relație profesională foarte apropiată, cei doi lansând muzică împreună. Ian (36) și Nikki (26) sunt acum logodiți, fiind împreună de 6 luni, din iulie 2014. Logodna a fost confirmată de mai mulți apropiați ai celor doi, spunând despre Ian că era deja îndrăgostit de Nikki cu mult înainte ca relația lor de prietenie să treacă la alt nivel. Sunt atât de fericiți! Erau nebuni de fericiți încă de la început. Familiile lor se iubesc. Toată situația e pur și simplu extrem de normală.

Ce parere aveti? Lui Ian ii statea mai bine impreuna cu Nina sau cu Nikki? Mie imi place de amandoua, dar cred ca Nikki e mai potrivita pentru Ian :)


- Diana

You May Also Like

2 comments

  1. Ca o mare fana TVD si mai presus de toate, fana Ian, consider ca nu ii sta bine cu nici o femeie!!
    Glumesc, glumesc.
    Din pacate nu stiu nimic despre Nikki, ceea ce ma face sa tind mai mult spre Nina. In orice caz, daca el e fericit inseamna ca Nikki e aleasa.
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. După mine, poate să fie cu oricine. Până la urmă este viaţa lui şi face ce vrea. Tot binele din lume pentru el şi Nikki.

    RăspundețiȘtergere