Haihui: Concert One Republic la Bucuresti | Native Tour

by - iunie 08, 2015


Nu stiu cati dintre voi ati fost joi la concert, dar cand afara e innorat, nu ai umbrela si/sau pelerina, te dor picioarele si incepe sa-ti fie foame, clar trebuie sa iei masuri ^^"

Joi au concertat, la Bucuresti (Arenele Romane), One Republic - promovand ultimul lor album in cadrul turneului european Native Tour. Nu-mi vine sa cred ca au trecut asa de repede cele patru luni in care a trebuit sa asteptam, dupa cumpararea biletelor. Parca saptamana trecuta ma durea sufletul ca dau o groaza de bani pe biletul la concert, dar se pare ca a meritat din plin!

Ajunse cu ore bune inainte de concert, ne postam la coada, iar daca ati fi fost in locul meu, iata lucrurile pe care e musai sa le fi facut:

1) Nu uita sa-ti iei sosete :)) 
2) Daca nu te lasa sa intri cu umbrela, ia-ti macar un celofan sub care sa te adapostesti de ploaie ~.~
3) Cand piticismul e o problema, asigura-te ca esti in fata, printre primii, pentru a prinde loc bun!
4) Sterge-ti pozele inutile din telefon ca sa nu fie nevoie sa stai intre doua piese sa stergi einspe mii de poze ca nu mai ai loc pe card :D #trustory
5) Dormi bine inainte!
6) Elibereaza-ti programul dimineata urmatoare!


Mda... ar fi fost bine sa tin cont de sfaturile astea inainte de concert ^^"

Lasand gluma la o parte, concertul sustinut la Arene a fost primul la care am fost pana acum si, surprinzator, ma asteptam la mai rau: imbrancituri, moarte prin sufocare sau inecare :D Am avut locuri pe teren, nu lipite de scena, dar indeajuns de aproape incat sa-l vedem pe Ryan la cativa metri departare de fetele noastre... filmandu-ne! #fangirl Nu stiu daca or sa apara filmulete pe net, insa Ryan a luat camera si a filmat de pe scena publicul, aplecandu-se indeajuns de aproape de mutrele noastre ude :D #fangirl2 Oh si alt lucru cute pe care l-a facut Ryan, pe langa atarnarea pe scena a steagului Romaniei, a incercat sa vorbeasca in romana. Ma rog, a spus "multumesc" si "superb" si "noroc", dar tot m-a facut sa ma simt ca fac parte din ceva special :3 #fangirl1346799765431



Oh, si am uitat sa mentionez ca in deschidere au cantat The Makemakes ce au reprezentat Austria la Eurovizion. Ca o persoana care nu a urmarit Eurovizionul vreo data, n-am stiut de tipi pana atunci, dar mvai, canta al naibii de bine *.*



Daca m-am distrat? Hell yes! As repeta experienta de 100 de ori. Nu stiu cum e la alte concerte, dar asta m-a dat pe spate. Se pare ca nu suntem chiar asa de groaznici la capitolul concerte ;) Mbine, sincera sa fiu, la Untold sau Electric Castle mi-ar fi teama sa merg - prea multa nebunie ^^"

Daca a fost ceva ce nu mi-a placut? Durerea de picioare de a doua... si a treia zi, dar nu cred ca mai are rost sa ma vaiet acum cand totul s-a dovedit a fi un real succes ^-^ O seara de joi de neuitat! A mai fost cineva? Planuiti sa mergeti la vreun concert anul asta? Pareri?


P.S. Scuzati claritatea imaginilor :D
Gasiti in postare link-uri spre postarile de pe instagram legate de concert ^-^

- Diana

You May Also Like

4 comments

  1. Wow. Suna super! Ma bucur ca te-ai distrat si ca ti-a placut. Mi-ar fi placut si mie tare mult sa merg, dar stau cam departe... cam cat a durat concertul? Au fost multe persoane?
    Cat despre Untold iti dai seama ca o sa fie nebunie pe acolo cu David Guetta si mai stiu eu cine vine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey :) De pe la 19:00 cica ne-a lasat sa intram pe teren, dar o ora am stat degeaba, ascultand muzica de la radio :)) apoi a cantat trupa din deschidere pana pe la 21:30, iar pana pe la 23:30 1R ;) -D.

      Ștergere
  2. Ma mir ca nu a fost promovat mai deloc concertul. Nu am văzut nici o reclama la tv sau stire sau ceva... pe cand concertul lui Robbie Williams il promoveaza in draci. (Scuza-mi exprimarea)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca la tv am vazut reclame vizavi de concert. E okay :)) stiu ca la Robbie W. se promoveaza in masa - probabil se vand greu biletele idk ^^" -D.

      Ștergere