In curand la Editura HERG BENET!

by - august 22, 2015

Continuarea romanului „nymphette_dark99″din octombrie 2015 in librarii!


O noua carte de Ana Manescu ce trebuie sa apara in octombrie 2015:


Theo Anghel revine cu volumul 2 din seria "Am murit, din fericire" ce se numeste "Chaos" si o sa apara in octombrie 2015.


Editura Herg Benet nu se numara printre preferatele mele - singurele carti pe care vreau sa le achizitionez fiind cele din seria "Ultima vrajitoare din Transilvania". Nu am citit nimic din autorii de mai sus si nici nu cred c-am sa citesc ceva de ei curand - nu de alta, dar am o GRAMADA de carti care trebuiesc citite acum ^^" Voi ce ziceti? Puneti cartile de mai sus pe wishlist?

- Diana

You May Also Like

5 comments

  1. In ultima vreme chiar am prins drag de editura Herg Benet asa ca abia astept sa apara aceste titluri <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am citit nimic de la aceasta editura si de mult timp am in plan Ultima vrăjitoare din Transilvania :)))
    Si seria Am murit,din fericire suna interesant.Oare seamana cu Pe jumatate moartă?

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand mi-am cumparat cartile Laviniei Calina, sincer am ajuns sa imi placa aceasta editura. Imi place si modul in care sun tiparite cartile si sper sa apara titluri din ce in ce mai captivante.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit de la aceasta editura. Camere de Hotel de Anda Docea, o altfel de carte pot spune, ca niste amintiri, acum trebuie sa-ni ajunga Nymphette , sunt tare curioasa de ea si am auzit de cartea lui Theo Anghel ca ar fi foarte frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. Am observat si eu ca in ultima vreme au scos cateva carti faine, ar fi dragut sa devina ceva mai cunoscuta aceasta editura :)

    RăspundețiȘtergere