In curand la Editura RAO!

by - septembrie 16, 2015


Trei crime macabre îi schimbă planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighişoara pentru o conferinţă de istorie. Cea mai controversată figură a Europei de Est, Vlad Ţepeş, a finanţat un proiect ambiţios care avea sa schimbe faţa întregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi. În 1455 codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată: Biblia B42 cunoscută şi ca Biblia lui Gutenberg. O adevărată odisee cuturală care îmbină desăvârşit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse şi coduri secrete minuţios construite, cartea eveniment a anului captivează de la prima propoziţie şi oferă o experienţă literară de neegalat.




"Cartea lunilor", volumul #2 din seria "Cronicile casterilor", in curand in librarii!


Primul volum al seriei:




















"Biblia pierduta" mi se pare al naibii de interesanta si se pare ca RAO are si o oferta interesanta aici. Despre volumul doi din "Cronicile casterilor" am o mica povestioara sa va spun. Aparent cartea nu apare pe site, dar s-a gasit intr-un anticariat. Venit probabil de la vreun angajat al editurii care a primit-o de la tipar. O puteti gasi insa pe site-ul libris daca doriti sa o achizitionati - aici. Am vazut o parte din filmul facut dupa primul volum si am adormit. La propriu! Am sa-i dau totusi o sansa pentru ca mi se pare o poveste draguta - desi cast-ul e ales cam aiurea, din cate mi se pare mie.

Voi ce ziceti, puneti cartile pe wishlist? Ati vazutl filmul "A 16-a luna" - pareri?

Diana

You May Also Like

24 comments

  1. A 16-a Luna. Nu am vazut filmul si nici cartea nu am citit-o. I'm sorry! Dar "Biblia pierduta" arata si suna bine. Chiar si titlul atrage. Ma intreb daca e interesanta? Din descriere asa pare. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am Vazut Filmul A 16-a Luna, Cartea Nu Am Citit-o. Nu Prea Mai Tine Minte Despre Ce Era Vorba Dar Stiu Ca Am Ramas Dezamagita De Final. Bibilia Pierduta Clar Este In Wishlistul Meu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Biblia pierdută pare așa de Dan Brown :)))
    Așteptam să apară continuarea de la a 16-a prin clasa a 7-a, acum parcă nu prea mai sunt entuziasmată, cu toate că s-ar putea s-o citesc ca să văd diferența de percepție pe care o s-o am acum asupra stilului de scris și calității :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut filmul facut dupa primul volum si nici pe mine nu m-a impresionat :( , dar cred ca ar trebui sa ii dau o sansa seriei sau macar primului volum sa vad daca e mai bun decat filmul sau nu..Iar "Biblia pierduta" are o descriere interesanta si atragatoare asa ca ea clar e pe wishlist-ul meu :3

    RăspundețiȘtergere
  5. Cronicile Casterilor Are 4 Volume, Daca Nu Ma Insel O Trecut Ceva Timp De Cand O Aparut La Noi Primul Volum. Deci Daca Acuma Apare Al 2-Lea Volum Cine Stie Cat Trebuie Sa Asteptam Pana Apar Urmatoarele. Mie Una Nu Imi Place Sa CitescO Serie Si Sa Nu O Termin :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Cred Ca Multi Au Problema Asta. Chiar Ieri Mi-am Facut Asa O Lista Cu Seri Care Nu Le-am Terminat :)) Si Culmea E Ca Si Alea Care Am Crezut Ca Le-am Terminat, Autorul S-o Gandit Sa Mai Scrie Un Volum :))

      Ștergere
    2. :)) Deci serios. Nu mai reusesc sa imi intregesc seriile :))) Mereu mai apare cate o carte noua sau daca mai primesc cate o carte, tot asa, face parte dintr-o serie. Acum toti autorii scriu doar serii. E destul de frustrant :D

      Ștergere
    3. :)) Deci serios. Nu mai reusesc sa imi intregesc seriile :))) Mereu mai apare cate o carte noua sau daca mai primesc cate o carte, tot asa, face parte dintr-o serie. Acum toti autorii scriu doar serii. E destul de frustrant :D

      Ștergere
    4. Cam Asa Ceva :)) Dar Nha Sunt Multe Povesti Care Apartin Unei Serii Dar Nu Au Legatura Una Cu Alta, Astea Mai Merg Dar Cele Care Sunt Legate Una De Alta Nu E Ok :)) Eu Acuma Recent Am Citit Cartea Lui Sylvain Reynard - Extazul Lui Gabriel. Prima Parte Am Citit-o Acuma Vreo 2 Ani Si Pe Engleza, Am Renuntat Sa O Continui Ca Era Prea Grea Pe Engelza, Cand M-am Apucat De Partea A 2-a Nu Intelegeam Mai Nimic :)) Cred Ca Am Citit Peste 10 Recenzii Din Infernul Lui Gabriel Sa Incerc Sa Imi Aduc Aminte, Ca Nu Intelegeam Ce Se Petrece :))

      Ștergere
    5. Alt Exemplu E Seria CrossFire. Am Citit Primele 3 Carti, Acuma Am Vazut Ca O Aparut Si Partea A 4-A. Ce Sa Mai Zic Ca Eu Nu Mai Stiu Ce S-o Intamplat In Primele 3 Parti :)) Tin Minte Asa Fragmente De Care Nu Sunt Sigura 100% Pentru Ca Poate Le Confund Cu Alta Poveste. Pe Bune, Numai Eu Patesc Asa ? :))

      Ștergere
    6. Nu :)) Si eu sunt din gasca asta! Acum ca a aparut si volumul 3 din Eve, spre exemplu, o sa trebuiasca sa recitesc primele 2 volume ca sa stiu exact ce s-a intamplat (tot incurc povestea cu Spulbera-ma) ^^"

      Ștergere
    7. Eve Nu Am Citit, Am Zis Ca Acuma Ca Is Aparute Toate Ma Apuc Si Eu De Ele. Spulbera-ma Am Citit, Mi-o Placut La Nebunie. Imi Pare Rau Ca Nu O Aparut La Noi Decat Primul Volum. Chiar E O Serie Faina Si Te Surprinde Placut

      Ștergere
    8. Si eu atesc la fel. Daca apare dupa ceva mai mult timp volumul urmator, incurc povestile :)) Deci nu esti singura :))

      Ștergere
    9. Eu am citit Eve cand a aparul primul volum. Dar m-am oprit acolo ca nu mi-am mai luat si volumul 2. Dar acum daca a aparul si volumul 3 si e intreaga seria, o sa mi le iau sa le citesc. Dar probabil ca am sa recitesc primul volum sa fiu sigura de poveste :))

      Ștergere
    10. :)) Uneori Stau Si Ma Intreb Pentru Ce Citesc Atata ? Daca Si Asa Uit Si Incurc Povestea. Eu Cred Ca E Pentru Momentul Ala Cand Citesc O Carte Si Chiar E Wow Si O Termin Si Inchid Cartea Si Pur Si Simplu Stau Si Ma Holbez La Ea :)) Acuma Is Curioasa De Eve, Desi La Cate Seri Am Deja Incepute Chiar As Vrea Sa Termin Macar Unele Din Ele :) Azi O Sa Incep Isla Si Fericirea Pana La Adanci Batraneti Macar Sa Simt Eu Bine Ca Mai Termin O Serie :))

      Ștergere
  6. Sau Sa Astept Dupa Un Nou Volum Ani :)) Uit Ce Am Citit :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci cartea Biblia Pierduta mi se pare super interesanta. Si ce o face si mai faina e ca este despre istoria noastra. Chiar as citi o astfel de carte desi nu o tocmai genul meu.
    Cronicile Casterilor mi se pare putin cam fortata povestea. Am citit primul volum si a fost ok. Dar nu pot spune ca e printre preferatele mele. Filmul , l-am vazut si pe el, dar e slabut tare. Nici pe departe la fel de bun ca si cartea ( ca orice film facut dupa carti) , dar avand in vedere ca nici cartea nu e foarte stralucita... Acum, luand-o pe alta parte, nu zic ca nu e o carte buna. Poate unora le place. Doar ca mie mi s-a parut cam.. previzibila. Deci nu prea m-a impresionat. Dar asta este strict parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat sa citesc A 16-a luna, dar nu am ajuns prea departe, nu mi se pare cine stie ce...

    RăspundețiȘtergere
  9. Seria Croncile Casterilor de M. Stohl şi K. Garcia nu e foarte lăudată. În mare cei ce au citit primul volum spun că a fost cute dar nu vor să continue seria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu de existență filmului A 16 luna,desi nu l-am vizionat vreodată :))
    Nu stiu ce sa zic de carte in schimb...filmul e de mult timp in Romania daca nu ma însel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a aparut de pe la inceputul lui 2013. Il gasesti pe net subtitrat mai mult ca sigur ^^"
      xx

      Ștergere
  11. Ah, de Biblia pierduta am auzit si eu... si tare ma atrage subiectul. Sper sa nu o ratez pana la urma. Diana, daca apuci sa o citesti, sa ne spui cum e :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La peste 500 de pagini, prea putin probabil sa ajung sa o citesc... in viata asta >.< Sau ma rog, in viitorul apropiat ^^" Totusi, daca o sa se intample, revin cu recenzia ;)
      xx

      Ștergere