Top 5 Wednesday: Retele de socializare

by - septembrie 02, 2015

Salut! (cu accent frantuzesc ^^") Revin cu un alt T5W, dar de data aceasta am sa va spun retelele de socializare pe care le folosesc cel mai mult si care au ajuns sa-mi placa... sau nu. 

5. Gmail - okay, trisez putin, insa in afara de google + si bloglovin' nu mai am alte retele de socializare. P-astea le folosesc foarte rar, poate chiar deloc, dar pe gmail intru destul de des. Sa citesc comentarii, mesaje sau notificari :)


4. Twitter - mai rar, insa folosesc si twitter. Cel mai tare lucru la twitter e ca e posibil sa primesti follow de la vedete. Sunt slabe sansa sa-ti raspunda sau sa dea retweet la vreo postare de-a ta, insa heei, ai follow :))


3. Tumblr - cand mi-am facut prima data tumblr devenisem cam obsedata - in limitele normalului :)) -, dar acum ma bucur ca m-am mai ponderat cu chestia asta... sau nu?! E interesant sa-mi aduc aminte cum am evoluat si cum am trecut de la un "blog" cu de toate, la unul oarecum depresiv, apoi la unul cu trupe, iar acum la unul... vintage? Nu stiu, insa sunt foarte mandra de el ^^"


2. Instagram - nu stiu cati dintre voi stiu, insa am o oarecare pasiune pentru fotografie. Bine, asta nu se vede, e mai mult o chestie interioara astfel ca pozele mele nu-s niste opere de arta :)) DAR asta nu ma impiedica din a contina sa fac fotografii. Cine stie, poate ca intr-o zi, o zana o sa stranute praf de stele pe mine... :)) Oh, si am acest challenge pe care-l fac pe insta cu #100happydays. Oh, da, acolo chiar mi-au iesit niste poze dragute :3


1. Facebook - inevitabil! Va spun ca urasc facebook-ul din ataaaat de multe motive, insa am ajuns sa "curat" cam ce nu-mi place ("prieteni", pagini etc.) si sa ajung pe perete cu postari numai despre carti, despre ce ma intereseaza, notificari de la edituri sau reviste; dar parca tot se mai gaseste cate un "infractor". Daca nu ar fi strict pentru blog si fiindca-toata-lumea-oriunde-te-ai-duce-iti-cere-facebook (voluntariate, la scoala pentru informatii etc.) eu nici nu l-as folosi. Zau!


Cam asta a fost topul de saptamana asta. Pareri? :)

Voi ce retele de socializare folositi? Care e cea pe care o folositi cel mai des? Dar preferata voastra? :)

Diana

You May Also Like

17 comments

  1. Cam in ordinea asta le am si eu, numai intagram si tumblr isi schimba locul intre ele :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am adorat tumblr-ul atunci cand mi-am facut cont prima data,asta fiind cam anul trecut! :)) Si acum stau pe el si ador pozele pe care le gasesc ❤❤
    Gmail-ul il folosesc cam rar,insa am cont,iar in instagram si twitter NU!
    De facebook,eu una m-am saturat desi continui sa pierd vremea pentru a vorbi cu anumite persoane,si la fel ca si la tine imi place sa urmăresc anumite edituri,pagini despre carti etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cam tot anul trecut l-am facut :)) Cred ca prin primavara fac 2 ani. Pozele de pe blog sunt majoritatea luate de acolo, dar shh!, n-ai auzit de la mine ;)

      Ștergere
    2. :)) https://www.tumblr.com/blog/19-decembriee
      Uite!Aceasta-i pagina mea in caz ca vrei sa arunci o privire!Nu e cine stie ce,dar mie imi place! 😄
      Adica,am de toate in el,de la poze vintage,la chestii triste,carti,muzica,natura etc. :))

      Ștergere
    3. Omg, imi place mult :3 Ti-am dat follow ^-^ !

      Ștergere
    4. Si eu! ♡♡
      Si blogul tau e super! ♡♡

      Ștergere
  3. Și la mine ordinea rețelelor de socializare e la fel, dar lipsește Instagram, nu prea le am eu cu fotografia. Facebook-ul e preferatul meu, fiind indispensabil pentru a ține legătura cu prietenii, dar o rețea de suflet e tumblr, care mereu mă ajută să îmi revin când sunt tristă sau supărată. Începusem și eu mai demult #100happydays( atunci era #30happydays) pe tumblr, dar am abandonat, sper să îl reiau cândva. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. eu la top 5 wednesday am făcut personaje literare http://trohinnicoleta.blogspot.com/2015/09/top-5-wednesday-personaje-principale.html Ce ține de rețele de socializare, și la mine facebook-ul e pe primul loc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cam aşa sunt şi la mine, numai că Twitter-ul l-aş trece pe locul 6 şi să las locul 5 liber. :)) Nu prea îmi place Twitter-ul, dar nu prea folosesc alte rețele, so...

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm...eu am doar Facebook, pe care il folosesc doar sa vorbesc cu prietenii si mai primesc notificari de la edituri si bloguri...dar hei!mai mult timp pentru carti:)))
    PS. imi place Tumblr-ul tau :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca intr-un fel te invidiez pentru asta - incep sa devin dependenta de tehnologie ~.~"
      Multumesc mult :*
      xx

      Ștergere
  7. Eu Nu Folosesc Decat Facebook. Am Acolo ToT Ce Imi Trebuie :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cel mai des stau pe Facebook, recunosc :) Dar recunosc ca incepe sa imi placa din ce in ce mai mult instagramul. Pe twitter intru din an in paste :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu n-am cont pe tumblr si instagram, insa stau pe facebook cat si pentru ele :)), desi constientizez ca nu e deloc o decizie buna... ca pierd vremea...

    RăspundețiȘtergere