In curand la Editura RAO!

by - octombrie 20, 2015




Câinele demonic continuă acţiunea primului volum din seria PAX, Prăjina 
malefică, fiind cel de-al doilea titlu al acesteia. O creatură ciudată şi foarte periculoasă atacă locuitorii din Mariefred. Este un câine sau un vârcolac? În miezul evenimentelor soseşte în oraş un străin pe numele lui Damir, care pretinde că este vrăjitor şi îi avertizează pe Estrid, Magnar, Viggo şi Alrik că sunt într-o mare primejdie. Pot avea aceştia încredere deplină în el?


Primul volum al seriei:



Numai mie mi se par copertile super reusite? Imi plac mult si ar arata si mai bine daca ar fi un roman grafic - sau e deja? Ceea ce nu prea cred. 

Diana

You May Also Like

6 comments

  1. Sunt foarte dragute copertile, insa cred ca sunt mai pentru copii, nu ma atrage continutul lor :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Copertile chiar sunt reusite :> si am aceeasi parere ca si tine, ar arata mult mai bine si ar fi mult mai interesante si mai atractive daca ar fi niste romane grafice ^-^
    Cred ca ar fi perfecte pentru momentele acelea de relaxare in care nu vrei sa gandesti prea mult :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hellhound, Povestea M-ar Atrage Ca Imi Plac Povestile Cu Ingeri Si Demoni Si Rai Si Iad Dar Cum A Zis Si Emanueala Cred Ca Asta Este Mai Degraba Pentru Copii. Desi Nha Sunt Si Eu Un Copil Mai Mare :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai auzit de această serie până acum ,dar coperțile sunt interesante. Faptul ca sunt animate creează impresia ca sunt pentru copii :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Copertile romanesti sunt identice cu cele originale. Aventurile celor doi baieti atrag si starnesc curiozitatea cu fiecare pagina citita. Nu le fac reclama pentru ca le-am tradus impreuna cu fiul meu, ci pentru ca sunt cu adevarat reusite. Daca va intereseaza, va trimit cateva informatii despre toata seria... http://ahlanderagency.com/author/asa-larsson-ingela-korsell-and-henrik-jonsson/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc foarte mult!

      Acum chiar ca vreau sa citesc seria - o pun pe wishlist ^_^ ! Sper ca vor aparea toate si tot respectul meu pentru pastrarea copertilor - care sunt mai mult decat geniale.

      Ștergere