Top 5 Wednesday: Halloween!

by - octombrie 28, 2015


Salutare tuturor! Cum Halloween-ul este aproape, m-am gandit sa fac un top 5 al chestiilor-de-facut-de-Halloween-aka-sambata-seara. Cum anul asta "noapte magica" cade in weekend, variantele de distractie sunt mult mai multe, insa iata ce va propun eu:

5. Maraton de groaza - daca nu esti sigur in privinta iesitului din casa sau e prea frig afara, ia-ti prietenii si incepeti un maraton de filme de groaza! Desi nu am vazut vreun film care sa ma super sperie, va recomand "Woman in black" (1 si 2), "Carrie", "Friday 13", "All Cheerleaders Die", "The Quiet Ones", "The Covenant" etc. sau seria "Scary Movie" daca A) sunteti mai fricosi de fire, B) vreti sa vedeti "o comedie de groaza" si C) aveti cel putin +16 ani :D Iar daca niciuna dintre variantele de mai sus nu va incanta, ce ziceti de noul episod din serialul - sau serialele, la mine :)) - pe care-l urmariti? Va recomand si "Bates Motel" sau "How to get away with murder" ;)


4. Home alone - nu, nu va sugerez sa incepeti de pe acum maratonul-de-filme-de-Craciun ci va propun ceva de facut cand esti singur, sambata seara, de Halloween. Ia cateva lumanari si aprinde-le sau intalatiile de Craciun, ceva, apoi pune-ti un playlist cu muzica cu volum jos si relaxeaza-te! Panic At The Disco! au venit cu o noua melodie si un clip pe masura cu "Emperor's New Clothes" sau intregul album de la Fall Out Boy, "Save Rock and Roll" - clipurile urmarite in ordine formeaza un mic film, "The Young Blood Chronicles" - sau, la fel de bine se potriveste "I Put a Spell on You" ori "This is Halloween" - #clasic!


3. Wake me up when Halloween ends! - ce ziceti de niste carti bune, o ciocolata calda, o patura confortabila si o lumanare cu miros de dovleac a la Halloween? Nu trebuie sa va chinuiti prea mult pentru a avea o seara reusita! Orice carte fantasy e perfecta pentru Halloween. "Anamneza", "Apartamentul", "Coraline", "Emily the Strange", "Miss Peregrine", "Mostenirea ucigasa", "Portretul fantomei" sau "Vampirul din Ropraz" sunt doar cateva exemple.


2. Dulcegarii - nu stiu de voi, insa mie imi place la nebunie sa fac cumparaturi - mai nou, ca pana acum cam uram chestia asta! Si ma cam intristeaza - si enerveaza, ce-i drept - ca vad prin magazine 4-6 rafturi intregi cu decoratiuni de Craciun si un colt cu 7-8 decoratiuni de Halloween. Si totusi... Chestiile astea pot fi o adevarata comoara! Stiu ca anul trecut (?!) mi-am luat un glob cu o bufnita alba doar pentru ca era ajunul sau ziua de Halloween si aveau reduceri :3 De asemenea, dulciurile in forma de ochi sau diferite taratoare sunt cele mai dragute. Stiti ce e si mai dragut? Sa le faci chiar tu! Briosele cu specific de Halloween sunt cele mai usor de preparat si cele mai amuzante ^.^


1. Night Out - daca esti un adevarat petrecaret si iti place sa te costumezi, atunci sambata seara esti in lumina reflectoarelor! O gramada de restaurante, pub-uri si cluburi organizeaza petreceri de Halloween. Tot ce trebuie sa faci e sa-ti cauti locatiile preferate, verifici daca au petreceri si o alegi pe cea care-ti place cel mai mult. Sau poti merge la mai multe! Un costum scary - sau nu -, prietenii la purtator si multa distractie - asa arata sambata seara petrecuta la maximum.


Voi ce planuri si recomandari aveti de Halloween? ^_^

Diana

You May Also Like

19 comments

  1. Hihi, noi deja am stabilit ca o sa ne gasim acasa la un prieten si o sa ne uitam la filme de groaza si o sa ne inecam amarul in jeleuri si bomboane :))
    P.S.: Brandon Urie e cel mai expresiv tip pe care il stiu :)) Toate video-urile lui sunt funny, mai ales cand se stramba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distractie placuta ^_^ !
      Oh, Gosh! Stiuu; si eu il iubesc pe omul asta *-* #hearteyeemoji
      xx

      Ștergere
  2. Deci Eu Zic Asa, La Filme Horror Nu Ne Uitam Ca Sunt O Fricoasa Si Daca Ma Uit La Ceva Film Si Ma Sperie, Noaptea Stau Pe Hol Si Ma Rog De Sparky ( Cainele Meu ) Sa Ma Primeasca La Somn Cu El In Cos :))

    Cred Ca O Sa Gatesc Ceva. Anul Trecut Am Facut Niste Fursecuri, Degete De Vrajitoare ( Pe Post De Unghii Am Folosit Migdale Intregi Si Fulgi De Migdale ) Si Am Facut Niste Briose Bufnite ( Cu Nutella, Oreo Si M&M's ) Anul Asta Inca Nu Stiu. Am Vazut O Idee Faina, Pizza Cu Paianjen :)) Paianjenul Era Din Masline Si Panza De Paianjen Era Mozzarella :)

    An De An Am Zis Ca Imi Cumpar Un Costum ( Ca Nu Sunt Asa Harnica Sa Imi Fac Unul ) Si Ma Duc La Un Party Special De Halloween, Dar Inca Nu Am Reusit Sa Fac Asta Si Cred Ca Nici Anul Asta Nu Imi Iese :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omg, suna absolut delicios! Sunt asa de invidioasa! Eu nu-s capabila sa gatesc :)) Iar daca-mi iese ceva, sigur am stat cu orele in bucatarie si m-a ajutat cineva ^^"
      Distractie placuta ^_^ !
      xx

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. O sa-mi serbez ziua - cu o zi intarziere :)). Asa ca mda, o sa ies cu cateva prietene in oras - fara costume si fara spirit de Halloween :))
      xx

      Ștergere
    2. La multi ani ! Distractie placuta ! :))

      Ștergere
  4. Eu nu m-am hotărât inca...Am două variante : mă uit cu sora mea la un film horror sau citim împreună o carte (de groază,bineînțeles) si vedem cine se sperie (cedează) prima. Poate ajung să le fac pe amândouă :))
    Foarte interesantă postarea ! Îmi plac foarte mult recomandările tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ^_^ !
      Distractie placuta! Si sa ne spui ce film ati vazut/ ce carte ati citit, asa ca o recomandare ;)
      xx

      Ștergere
    2. Multumesc frumos ! Asa voi face :))

      Ștergere
    3. Am citit Femeia in negru de Susan Hill. Nu mi s-a parut extrem de horror,cred ca a fost mai mult drama ,dar a fost foarte impresionanta. Mi-au placut sentimentele degajate si atmosfera tensionata. Nu am avut timp sa ma uit si la film ,dar o voi face cu siguranta,mai ales ca l-ai recomandat :))

      Ștergere
    4. Mie mi-a placut mult filmul. E super reusit! Desi ai dreptate, nu-i mai nimic horror in el. Thriller da, dar horror sigur nu. Am avut tentatii vizavi de carte, dar daca am vazut filmul am tot amanat s-o citesc :D
      xx

      Ștergere
    5. Am vizionat filmul si a fost foarte frumos ! Este mai infricosator filmul decat cartea ,avand mult mai multe accente horror. Finalul a fost surprinzator ,desi mi-a placut si cum s-a terminat cartea (filmul nu respecta in intregime cartea ,ca de obicei ) . A fost interesant si chiar mi-a placut sa-l vizionez.

      Ștergere
  5. Uuuu,,,cate idei bune pentru Halloween ^-^ Mersi, acum stiu ce o sa fac :)) :*
    maraton de groaza(filme si carti)+dulciuri+un decor potrivit pentru spiritul de Halloween= cea.mai.frumoasa.sambata! :3

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante propunerile tale pentru Halloween. Insa cum eu sunt o persoana fricoasa, as elimina punctele 1 si 5 :)). In rest, idei bune :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce drăguț!Imi place mult postarea!
    Eu,ei bine,nu am un halloween prea fantastic,caci inafara de a sta sub pătura,ascultând muzica,vizionand cel de-al patrulea episod din TVD,si bineintels citind o carte,si anume Sub aceeasi stea (in sfarsit am pus mana pe ea),nu fac nimic altceva!
    Deci,da!Am un halloween perfect! ♡♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :) ! Se pare ca ai parte de un Halloween ideal :3 Distractie placuta!
      xx

      Ștergere