Top 5 Wednesday: Titluri atragatoare ale cartilor

by - ianuarie 27, 2016

Salutare ^-^ !

Pentru saptamana asta am gasit un top super-dragut, zic eu, adica un top al cartilor cu titluri care te face sa lecitesti. Am sa aleg pentru acest top carti pe care nu le-am citit, insa daca voi ati citit vreo carte, astept parerea voastra in legatura cu ea :D

5. "Inceputul tuturor lucrurilor" de Robyn Schneider - mi se pare atat de intrigant titlul asta pentru ca orice se poate ascunde in spatele lui. O pveste istorica, o poveste de dragoste, o poveste despre o prietenie, o poveste despre o drama. Poate fi inceputul a orice! E ca in cel mai inalt punct al unui mountain-rousse si ai senzatia aia de gol in stomac in timp ce tot ceea ce ai trait ti se deruleaza in fata ochilor. Sunt tare curioasa in privinta ei, mai ales ca nu stiu absolut nimic deosebit despre ea :D


4. "Tuturor baietilor pe care i-am iubit" de Jenny Han - despre cartea asta am auzit cateva pareri, putine, insa bune. Coperta e draguta, iar titlul ma duce cu gandul la un roman young-adult, ceva despre viata, dragoste si mai mult spre fisele caracterologice (na, i-auzi cuvant #filo) ale baietilor pe care personajul principal i-ar fi iubit. Habar n-am insa cred ca aceasta carte e pe de-o parte amuzanta si pe de alta parte realista, intr-un fel ca "Toate acele locuri minunate".


3. "Printesa lupilor" de Cathryn Constable - desi are un titlu simplu, aceasta carte ma duce cu gandul la perioada fantasy, a tuturor povestilor cu varcolaci si cu luni pline. Cred, totusi, ca aceasta carte are legatura si cu istoria si ma face sa ma gandesc intr-o oarecare masura la Hayley din "The Originals" (pentru cei care nu stiu, Hayley este un fel de printesa a unui clan de varcolaci). Ce ziceti de asta?


2. "Miniaturista" de Jessie Burton - inca de cand a aparut cartea asta la Editura Rao am fost curioasa in privinta ei. Coperta e absolut geniala, iar titlul ma duce cu gandul la ceva mult mai profund, ideea cum ca povestea in sine are de-a face cu istoria pe de-o parte si cu statutul femeii pe de alta parte. Ramane insa de vazut cata dreptate am!


1. "Alice in Zombieland" de Gena Showalter - mereu mi-a placut povestea lui Alice. Am gasit fascinanta Tara Minunilor si toate creaturile pe care le-a intalnit micuta Alice. Dar Alice si zombi in acelasi context poate fi o poveste intriganta. Imaginati-va ca in loc sa se trezeasca in Tara Minunilor, Alice se vede fata in fata cu o adunatura de zombi.  Cu siguranta aceasta serie se afla pe wishlist-ul meu si sper totusi ca o sa fie tradusa candva, intr-un viitor apropiat, si la noi.



Diana

You May Also Like

5 comments

  1. Buna, scuze ca te deranjez dar am organizat pe blog un concurs si ma gandeam ca te poate interesa (http://booksormovie.blogspot.ro/2016/01/concurs.html). Iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alegere buna pentru toate titlurile. Si pe mine ma atrag multe carti prin titlurile lor, iar cele alese de tine sunt si pe lista mea :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Titlurile chiar sunt atragatoare! Cateva dintre ele sunt si pe lista mea: >

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu abia astept să fie tradusă şi la noi Alice in zombieland .Mi.a placut Alice in tara minunilor cand eram mica dar acum cred că asta o să fie super pt ca e cu zombie :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Tuturor baietilor pe care i-am iubit <3 Coperta mi se pare foarte faina, girlish asa! La fel ca si cea a cartii Ps te mai iubesc si acum.
    Inceputul tuturor lucrurilor...suna bine, insa in opinia mea coperta lasa de dorit.
    Printesa lupilor ma duce si pe mine cu gandul la The originals.

    RăspundețiȘtergere