Top 5 Wednesday: Youtubers

by - ianuarie 13, 2016

Salutare, cititori :> !

* subiectele pentru top sunt mult mai greu de gasit decat pare *

Pentru saptamana asta m-am gandit sa fac un top al youtuberilor (asta e un cuvant in romana, asa-i? ^^") preferati :D YouTube este genial! Si nu pentru ca gasesti orice pe el, ci pentru ca gasesti oameni din tari diferite, oameni care au aceleasi interese ca tine, oameni pe care ajungi sa-i indragesti. Si da, inca ma refer la youtuberi ;) !

5. Tyler Oakley - adevarul e ca nu mai stiu cum am dat de Tyler - sau de oricare alt youtuber mentionat in top -, dar stiu sigur ca e o figura! Tyler si-a facut cont pe YouTube pentru a impartasi cu ceilalti iubirea sa fata de Darren Chriss. Un pusti cu un crush si multe chestii ce aveau sa se intample, treptat, Tyler s-a maturizat, si-a recunoscut orientarea sexuala, se implica in diferite proiecte, si-a intalnit crush-ul din adolescenta si... a scris o carte. Mi se pare o persoana optimista si sincera - oh, si scunda [1.65 m] :)) - pe canalul careia gasesti tot felul de clipuri. De la interviuri, la colaborari, la intrebari si raspunsuri si la subiecte ceva mai serioase. Il recomand pe Tyler ca o mica doza de optimism si amuzament!


4. Connor Franta - okay, inainte sa stiu ca-i gay Connor era pe lista mea de crush-uri. De atunci nu s-a schimbat nimic :)) adica, doar uitati-va la ochii aia de catel! Trecand peste. Connor e genul de baiat timid care niciodata n-a iesit din zona lui de confort, caruia nu-i place niciodata nimic si tot ce vrea e sa se ghemuiasca intr-o patura, cu o cana de cafea in mana si uitandu-se la un serial. E genul e tip tumblr, daca pot spune asa. Imi place mult de Connor pentru ca se plange de ataaat de multe chestii si stiti, intr-un fel semanam. Eu si el. Daca petreceti o zi intreaga cu mine e imposibil sa nu ma plang de cateva lucruri... intr-un loc ^^" Pe Connor vi-l recomand pentru clipurile cu ciudatenii, chestii la intamplare si pentru Instagram :)) Doar uitati-va pe contul lui!


3. Zoella + Tanya Burr - am trisat putin, insa pe ele nu le vad mergand altfel decat impreuna. Zoe si Tanya sunt bune prietene, sunt britanice (Tyler si Connor sunt din State) si prezinta clipuri despre beauty si lifestyle. Pe Zoe probabil o stiti pentru ca a scris "Girl Online", dar daca i-ati vazut vlogul, uitati-va si pe cel al Tanyei pentru ca sunt similare. Sunt, cred, singurele canale de beauty pe care le urmaresc. Desi nu-mi plac tutorialele sau chestiile-imposibil-de-reprodus-acasa, Zoe si Tanya nu au doar atat! Ele prezinta carti sau haine sau mici franturi din calatoriile lor, colaborari sau parti din conversatii ceva mai serioase. Vi le recomand pentru toate acestea ^-^ !


2. iiSuperwomanii - sau Lilly Singh. O feminista convinsa, cu origini indiene care s-a apucat de vlogging. Tipa asta e geniala, zau! E cel mai amuzant youtuber pe care-l urmaresc si pe care vi-l recomand pentru ca A) clipurile ei contin ataaat de multe faze amuzante incat e imposibil sa nu razi, B) are o charisma de invidiat, C) subiectele "atacate" de ea sunt la indemana si e imposibil sa nu te fi recunoscut intr-una dintre situatii si D) mai am inca 97 de motive pentru care sa incercati macar sa dati play unui clip de-al ei :)) 


1. abookutopia - sau Sasha (Alsberg). Booktuberul meu preferat! Desi nu urmaresc prea multi booktuberi, Sasha a reusit cumva sa-mi intre la inima. Zau ca as fi vrut sa fiu in locul ei de atat de multe ori! Din tot clasamentul este si cea mai tanara (in primul an de facultate) si v-o recomand pentru CARTI! Recomandarile ei, genurile pe care le citeste si lucrurile ei favorite par sa fie in mare parte la fel ca ale mele, asa ca pot spune ca mi-am gasit youtuberul pereche :)) Da, stiu, suna ciudat! Ii recomand si pe Jesse si Raeleen daca tot am ajuns la categoria de booktube si cei cativa vloggeri de la noi, printre care si Diana, Irina sau Simona - #hugs ^-^


Cam asta e topul meu, sau mai bine zis, astea sunt recomandarile mele in materie de vlogeri si de YouTube. Pareri? Alte recomandari? :>

Diana

You May Also Like

3 comments

  1. si eu le urmaresc pe zoella si tanya, au niste clipuri foarte superbe. si eu o urmaresc pe booktube pe abookutopia. Iti recomand peruseproject, tipa este o booktuberita geniala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tyler is my fav too! Are video-uri care te bine dispun imediat!
    Insa cel mai mult imi place de Polandandbananas sau Christine! It's madness!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincera sa fiu, nu obisnuiesc sa urmaresc vlogeri, de fapt, nici nu cred ca am facut-o vreodata. Dar acum, citind acest articol, probabil ca voi da un search pe youtube la Zoella. Mi-am amintit de cartea ei Girl online si de cat de vehiculata a fost in ultima perioada.

    RăspundețiȘtergere