In curand la Editura ALL!

by - februarie 18, 2016

Bestseller internațional

Descoperiți volumul IV dintr-o serie de cărți pentru copii a căror popularitate a depășit orice așteptări! „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidați în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor. Roșcovanul este un fost pisoi de casă care s-a dovedit a fi tare puternic și descurcăreț în sălbăticie. Mai întâi a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului, apoi a devenit războinic sub numele Inimă de Foc, iar în cele din urmă vitejia l-a adus până la poziția de secund în clan.

Dar Inimă de Foc nu poate sta prea mult liniștit câtă vreme Gheară de Tigru, fostul secund, poate ataca oricând. Și conducătoarea Stea Albastră și-a pierdut încrederea în războinicii clanului după ce Gheară de Tigru s-a dovedit a fi un trădător. De aceea, Stea Albastră și Inimă de Foc pornesc spre Pietrele Înalte pentru a se sfătui cu înțelepții din Clanul Stelelor. Dar drumul trece pe teritoriul Clanului Vântului, o patrulă de războinici condusă de Gheară de Nămol le iese amenințător în cale și sunt nevoiți să se întoarcă în tabăra lor.

Vara sosește cu noi provocări pentru Inimă de Foc. Ucenicul lui, Labă de Nor, face un gest necugetat mergând la oameni după mâncare și este răpit pe loc. Dar pericolul abia acum urmează. Canicula devine din ce în ce mai puternică și un incendiu devastator cuprinde pădurea, distrugând tabăra Clanului Tunetului. 

Volumul cuprinde hărți și simboluri din viața pisicilor războinice.

Un episod palpitant din aventurile pisicilor răzoinice, care va fi cu siguranță pe placul cititorilor.“ - ALA Booklist

Povestea este mereu surprinzătoare; personajele sunt înzestrate cu tabieturi și comportamente feline autentice.” - VOYA

O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.“ - Publishers Weekly

După ce citești Pisicile războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.“ -Kirkus Reviews

Celelalte volume:


Mi-am luat primul volum de curiozitate, insa nu am apucat inca sa-l citesc. Trebuie sa recunosc: suna foarte bine descrierea acestei carti :3

Diana

You May Also Like

7 comments

  1. Si eu am primele doua volume insa nu am apucat pana acum sa le citesc. Poate imi voi completa seria si abia apoi voi incepe sa le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai am comandat primul volum sa il dau cadou fratelui meu, mi se pare o serie interesanta cu niste coperti superbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Copertele sunt superbe insa nu am citit cartile dar am auzit de ele ... Sper sa iti fi placut si sper sa continui seria..

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce pisicute dragute, ce simpatice. Pare foarte interesanta seria. Coperta de la volumul 2 este putin mai spooky :D. Astept parerea ta despre primul volum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai auzit pana acum de serie dar pare destul de interesanta! Imi plac copertile! Pisicutele sunt asa drăguțe <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi plac pisicile, dar nu am citit până acum cărți din perspectiva vreunui animal; oricum e ceva ce aș vrea să fac :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaa, chiar ma gandeam ce sa iau cadou unei pustoaice de vreo 9 anisori, careia ii place tare mult sa citeasca. Clar, asta o sa ii iau, colectia Pisicile razboinice, sunt sigura ca o sa ii placa foarte foarte mult.

    RăspundețiȘtergere