Lansari EATComics in luna februarie!

by - februarie 08, 2016


După lansarea din 2014 a seriei "The Walking Dead" în România, cei de la EATComics, editura din cadrul asociatiei Event Art Tour, a pregătit pentru acest an mai multe lansări.


În februarie vom avea parte de două lansări. Prima este o serie, "Prometheus: Foc și Piatră", de 17 numere ce se leagă direct de filmele "Prometheus", "Alien", "Predator" și "Alien vs Predator". 



În primul număr al seriei aflăm: "Întrebările privind originile omenirii au rămas fără răspuns atunci când misiunea Prometheus nu s-a mai întors de pe îndepărtata planetă LV-223. Acum, o nouă echipă de exploratori urmărește să descopere misterul întunecat care învăluie soarta misiunii originare, fără a ști însă că același mister poate pecetlui și soarta lor." Astfel seria va fi un deliciu pentru iubitorii celor patru francize reunite în această serie.

Și un volum, "8PT", care intră în seriile de autor publicate de Dark Horse, alături de care EATComics va mai aduce și alte surprize. Volumul este plin de mister, cu o poveste de dragoste ce tinde mai departe de limitele timpului cum îl știm noi ca trecut prezent și viitor, unde Joshua este prins și caută o cale de ieșire și răspunsuri legate de identitate și cum a ajuns în această situație.



Primul număr din "Foc și Piatră" va fi disponibil în rețeaua de distribuție începând cu data de 15 februarie, iar volumul "8PT", perfect pentru perioada Valentine’s Day, începând cu 25 februarie. Ele se vor putea găsi în magazinele: Inmedio, Căturești, Librarium, Red Goblin, Rabit Comics și Lex Hobby Store în Iași, dar și pe site-urile de profil precum eatcomics.ro, mangashop.ro, supererou.ro, lexstore.ro, elefant.ro.


Lansarea oficială a lucrărilor va fi făcută pe 20 februarie la Cărturești Fandom, cel mai nou magazin de bandă desenată, deschis în România începând cu ora 17. Un eveniment organizat de EAT Comics și @FiLM Geek în cadrul căruia vă vom răspunde la întrebări și vă vom prezenta noile publicații, într-un loc special destinat benzilor desenate și vor veni invitați surpriză, iar participanții vor avea șansa să câștige premii.


Ce ziceti, ne vedem acolo? ^.^

Diana

You May Also Like

16 comments

  1. Sunt singura care nu a citit benzi desenate pana acum?Mai ales legate de super eroi si toate cele :))
    Pur si simplu nu par a fi pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca suntem doua acum. Nici eu nu am citit niciodata benzi desenate si ma indoiesc ca o voi face acum. Dar, cu siguranta exista persoane care le adora.

      Ștergere
    2. Da,asa e!Nici eu nu cred sa ma apuc momentan!

      Ștergere
  2. Am intrat odată pe un site de comics românesc şi mi-am băgat 38 de produse în coş aşa că am renunțat spre binele meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm....voi incerca pana acum nu le dadeam o sansa insa de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Este super faptul ca incep si la noi sa se extinda Benzile desenate, mereu mi-au placut mai ales cele cu super-eroi iar acum Carturesti Fandom pare fain tare, sper sa ajung si pe acolo!

    RăspundețiȘtergere
  5. Par interesante! Inca nu m-a captivat valul benzilor desenate, dar in viitor cred ca voi devein obsedata :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand eram mica imi placeau la nebunie benzile desenate dar cu timpul nu mi se mai pareau aşa wow pt ca am devenit o iubitoare de cărţi dar poate mai tarziu o sa le incerc din nou ,atunci cand o sa.mi fie dor de copilarie <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa eram şi eu în copilărie, iar acum când au început cu adevărat să apară şi la noi parcă nu mai sunt atrasă de ele. Oricum, mie îmi place super-mult Deadpool, poate te prinde şi pe tine! :D

      Ștergere
    2. Aşa eram şi eu în copilărie, iar acum când au început cu adevărat să apară şi la noi parcă nu mai sunt atrasă de ele. Oricum, mie îmi place super-mult Deadpool, poate te prinde şi pe tine! :D

      Ștergere
    3. Sunt singura care nu a agreat niciodata benzile desenate? :))

      Ștergere
  7. Mi se pare interesantă Prometheus, mai ales că este ceva aşa mai sf şi sunt pasionată din ce în ce mai mult de gen şi de viitorul în care se îndreaptă planeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare interesantă Prometheus, mai ales că este ceva aşa mai sf şi sunt pasionată din ce în ce mai mult de gen şi de viitorul în care se îndreaptă planeta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragut! Probabil ca fanii benzilor desenate vor fi mai mult decat incantati de aceste vesti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu prea am citit benzi desenate,nu știu de ce. Aș vrea totuși să le acord o șansă,începând să citesc romanul grafic Persepolis. Dacă o sa-mi placă ,probabil o să trec și la cele SF.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa imi ajunga si mie acasa primele 6 numele din The walking dead, le-am castigat la un concurs. Astept sa vad cum sunt, n-am citit pana acum benzi desenate. :)

    RăspundețiȘtergere