În curând la Editura EPICA!

by - mai 17, 2016

A fost odată ca niciodată, când un înger și un demon s-au îndrăgostit. Și nu s-a sfârșit deloc bine.

Pe întreg pământul, urme negre de mâini, imprimate cu foc, apar pe mai multe porți. Sunt ale unor creaturi străine, înaripate, care s-au strecurat în această lume printr-o despicătură din cer.

Într-o dugheană veche și întunecată, proviziile de dinți omenești ale unui diavol au scăzut periculos. 

Iar pe străduțele întortocheate, întunecate și misterioase ale Pragăi, o tânără elevă de la Liceul de Artă e pe cale să fie prinsă într-un crâncen război coborât din altă lume. 

Ea este Karou. Își umple caietele de schițe cu portrete de monștri, care poate că sunt sau nu sunt adevărați. Obișnuiește să dispară în mod misterios pentru a îndeplini unele „comisioane”; vorbește multe limbi – nu toate omenești, iar părul ei, de un albastru aprins, chiar așa îi crește. Oare cine este ea? Întrebarea aceasta nu-i dă pace, dar este pe cale să afle răspunsul.

Când unul dintre străini – frumosul Akiva, chinuit de amintiri întunecate – dă cu ochii de ea, pe o alee din Marrakech (Maroc), rezultatul este sânge și explozie de lumină astrală, secrete dezvăluite și o dragoste cum numai în stele poate fi scrisă, ale cărei rădăcini sunt adânc împlântate într-un trecut nemilos și dureros. Va ajunge oare Karou să regrete c-a aflat adevărul despre ea însăși?

Din 6 IUNIE vom citi la Epica, în colecția EpicWave, NĂSCUTĂ DIN FUM ȘI OS de Laini Taylor, poate cel mai frumos fantasy scris vreodată pentru adolescenți și tineri, în traducerea Cristinei Jinga. Este primul titlu Epic în colecția coordonată de Shauki Al-Gareeb, EpicWave, și ne bucurăm că în sfârșit va apărea și în limba română, după cele 33 de limbi în care a fost deja publicată.

NĂSCUTĂ DIN FUM ȘI OS de Laini Taylor, primul roman din seria cu același nume, poate fi PRECOMANDAT acum, de aici.


Mă bucur super-mult că editura a decis să facă acestă colecție pentru că la cât de multe cărți grozave scoate, toate YA sau contemporane, era necesar și un fantasy oricât de mic în agendă :3 Deși nu-s o fană a coperții - parcă arată mai bine asta indoneziană -, trebuie să recunosc că descrierea mi-a atras atenția, așa că am s-o pun pe interminabila mea listă de dorințe. 

Vouă cum vi se pare?



You May Also Like

2 comments

  1. Diana, nu e un fantasy "cat de mic", ci una dintre cele mai bune serii de fantasy YA din ultimii ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere