Recenzie „IRON MAN” #10

by - august 22, 2016

 Mulțumesc super mult Lex Comics pentru acest număr :3 !


Îl puteți comanda de aici.

Cu ani în urmă, Howard și Maria Stark au adus pe lume un copil. Nu știți însă un lucru despre el… — Aflați adevărul despre Las Vegas și Zona 51 din modul neașteptat în care aceste două mari mituri ale deșertului Nevada se întrepătrund. Între timp, într-o galaxie îndepărtată, Tony Stark strigă! Aici începe povestea care îl va zgudui pe Iron Man din temelii!



Personaje noi, culori vii și acțiune din plin!

Ultima dată l-am lăsat pe Tony Stark de vorbă de robotul 451, un așa-zis criminal care ar fi furat inima voldi și ar fi distrus întreaga planetă. După ce a făcut o înțelegere pe ascuns cu Căpățâna Morții, robotul l-a adus pe Tony fix unde a vrut. Acum, Tony urmărește un filmuleț cu tatăl său și cu... robotul 451. Ceea ce înseamnă că robotul l-a urmărit pe Tony încă de la început...


Întregul număr este un flashback, așa că iată-ne la „domiciliul Stark, cu o jumătate de viață în urmă” urmărind întreaga poveste legată de venirea pe lume a micului Tony Stark. Și vă pot spune doar atât: implică extratereștri, o tehnologie avansată care rezolvă toate problemele, o „echipă trăznet”, o diversiune și ceva explozii. Și după toată acestă poveste halucinantă, robotul 451 îi spune lui Tony că tot ce a făcut - cu furatul inimii și distrusul planetei - a fost dintr-un motiv. Dar ce motiv ar avea cineva pentru a face asta?


Pot spune c-am adorat numărul ăsta și cred că știți și voi de ce. Toată atmosfera vintage pe care a avut-o acel flashback și toate întâmplările petrecute „cu o jumătate de viață în urmă” sut absolut grozave. Facem cunoștință cu ceva personaje noi, extratereștri, un plan care poate sau nu să dea rode și ce e cel mai important, totul are loc în Nevada (cum era de așteptat :'D). Când ne întoarcem în prezent, întrebarea tuturor e „de ce?”, de ce a distrus 451 planeta, de ce l-a „răpit” de Tony și de ce pornesc acum într-o călătorie împreună?



Un număr absolut grozav, vintage, intrigant, cu un final ușor ciudat. Care sunt intențiile robotului? Ce s-a întâmplat în tot acel flashback - care a fost planul domnului Stark? Ce legătură are tot ce s-a întâmplat înainte cu robotul? Oare ajunge Tony să creadă povestea? Mai știți când vă spuneam că banda asta desenată devine din ce în ce mai bună? Am cam avut dreptate :)) Așa că citiți-o! Sigur o să vă placă :3







* click pe coperți pentru a citi recenziile numerelor anterioare *





You May Also Like

2 comments

  1. Hmm, n-am citit niciodată benzi desenate, dar par super interesante. :D
    Apropo, te-am nominalizat la o leapșă: http://cartile-noptii.blogspot.ro/2016/08/leapsa-liebster-descopera-bloguri-noi.html (dacă nu ai făcut-o sau nu ai fost nominalizată) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui să le dai o șansă :3 Sunt surprinzător de grozave ;) !

      Mulțumesc super mult pentru leapșă :3 Cu suguranță am s-o fac ^-^

      xx

      Ștergere