September Wrap Up

by - octombrie 01, 2016


Cred că asta a fost cea mai sărăcăcioasă lună de până acum :(

☆ AM CITIT... ☆
  • The Amazing Spider-Man #9 - și a fost un număr suuuuper! Abia aștept să citesc continuarea *.*
  • O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții de Mark Haddon - o carte pe care v-o super recomand și care cred că ar trebui citită de fiecare dintre noi, nu neapărat ca pe o poveste, ci ca pe un mic studiu de caz.
  • Magonia de Maria Dahvana Headley - okay, nu știu câți dintre voi ați citi cartea asta, câți vreți să o citiți sau câți dintre voi o iubesc, însă eu încep să o urăsc ~_~” zău că parcă nu se mai terminăăăă T-T nu știu de ce, dar zău că nu mi-au plăcut personajele, iar Aza mi-a displăcut cel mai mult. Mi se pare mult prea copilăroasă, uf... dar am să revin cu o recenzie mai detaliată.
  • Will Grayson Will Grayson de John Green și David Levithan - pentru a scăpa de monotonia pe care o prinsesem din Magonia, m-am apucat și de cartea asta pe care încă o citesc și deși abia am trecut de 50 de pagini, cred că m-am trezit tot de atâtea ori râzând sau zâmbind în timp ce o citeam. La prima vedere pare o glumă, însă nu poți să nu zâmbești când citești replicile amuzante dintre personaje. Cred că John și David e cea mai bună combinație pe care genul YA o poate avea *.*
Și dacă tragem linie, am citit cam două cărți și o bandă desenată ;(

Voi ce ați mai citit? Ce părere aveți de lecturile de mai sus?


☆ AM VĂZUT... ☆

Pe lângă Game of Thrones pe care vreau să-l diger pe îndelete, m-am bucurat și de primele episoade din cel de-al șaselea sezon din American Horror Story. Acum acțiunea se petrece undeva într-o casă veche dintr-o pădure. Mi se pare destul de meah sezonul ăsta și deja devine din ce în ce mai plictisitor. Sunt curioasă totuși cam care ar fi legătura cu celelalte sezoane...



Urmăriți AHS? Ce recomandări ați avea pentru luna octombrie în materie de filme/seriale (dacă se poate, ceva foarte foarte de groază - pentru că nimic nu mă prea sperie :)) )?




You May Also Like

12 comments

  1. Nici eu nu pot sa spun ca am avut o luna asa buna in ale cititului, ups. Iar seriale de groaza eu una nu urmaresc, dar iti recomand White Queen in caz ca iti plac serialele istorice, pline de comploturi, desi nu la nivelul got.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am urmărit *.* e absolut GENIAL ^.^ Mulțumesc de recomandare, cred că am să mă reapuc de el :))
      xx

      Ștergere
  2. Magonia mi s-a părut plictisitoare la început, dar sincer chiar a fost o carte bună ! Mie mi-a plăcut :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am câteva capitole până să o termin, așa că cine știe, poate o să mă surprindă cumva...
      xx

      Ștergere
  3. Nu stiu daca e horror sau nu, dar am vazut ca a aparut primul episod din The Exorcist si din sfertul de trailer pe care l-am vazut, merita o sansa. Nici nu stiam ca vor face remake dupa film. Daca il vad pana luna viitoare, ti-l recomand.
    M-am uitat si la Victoria. Istoric, frumos, cred ca ti-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzisem vag despre The Exorcist și știam oarecum că or să facă un remake, dar nu știam că a apărut deja primul episod *.* #mustC :))

      Oh, de când zic că mă uit și eu la Victoria și tot nu apuc :( Sper să reușeșc să văd din el luna asta.

      Mulțumesc mult pentru recomandări ^.^ !
      xx

      Ștergere
  4. Și eu mă uit la AHS! Sinceră să fiu sezonul mi se pare a fi mai bun ca cel trecut. Din câte am citit se pare că primele 6 episoade sunt legate de povestea soților Miller în acea casă bântuită de colonia Roanoke și are legătură, într-un fel sau altul, cu primul sezon. Mai exact când Billie Dean Howard îi povestește lui Violet despre dispariția unei întregi colonii în North Carolina, mai exact în apropierea ei. Și de curând am citit că episoadele următoare vor avea legătură cu Dandy Mott(#FreakShow).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, super! Eu chiar nu m-am interesat. Atunci se pare că nu o să fie așa de boring :))

      Oh, damn it! Am avut coșmaruri cu Dandy *-*

      xx

      Ștergere
  5. Sezoanele AHR nu au nici o legatura, sunt povesti separate toate si niciodata nu vor avea vreo legatura. Si eu m-am uitat pana la sezonul cu circul cred, dar a fost unul cu extraterestrii pe care l-am sarit - in orice caz un amalgam. Cel mai tare sezon pe care l-as revedea este primul si cel cu vrajitoarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt cam au legătură, dar foarte vag. Adică există o groază de teorii pe tema asta și dacă ești atent, chiar sunt detalii dintre sezoane care se leagă cumva. Îmi place totuși că le poți urmări și separat. Și mie mi-a plăcut super mult astea două *.* <3
      xx

      Ștergere
  6. Nici eu nu am avut un avânt așa mare luna trecută pentru a citi pentru că a început școala și tot timpul meu liber s-a dus pe apa sâmbetei. Noroc că găsesc câteva minute în pauză și acasă ca să mai citesc câteva pagini. :))
    L-am citit pe John Green, două cărți de-ale lui și mi-au plăcut foarte mult. Mai am „De 19 ori Katherine” și „Căutând-o pe Alaska” pe care mai doresc să le citesc. Am început acum ceva cea cu Katherine, dar m-a cam plictisit și avea o acțiune cam statică. Nu știu, poate am lăsat-o pentru că nu i-am acordat mai mult timp pentru a afla ce se mai întâmplă. Sper să o reiau, mi-ai deschis apetitul pentru John Green. :D

    Lecturi frumoase să ai! Hugs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Până acum Alaska mi-a plăcut cel mai mult dintre cărțile lui John. Îți recomand și Will Grayson Will Grayson - cea pe care o citesc eu acum. E super amuzantă și super bine scrisă ;)

      Ce-i drept, 19K mi-a plăcut cel mai puțin :( dar nu a fost chiar atât de rea - are și ea părțile ei bune :))

      Eu mai am de citit Fulgi de iubire de JG :3

      Mulțumesc la fel ^-^ !

      xx

      Ștergere