Seria "DINCOLO DE MOARTE" de Adina Speteanu

by - noiembrie 17, 2013

Volumul 1: Destine Pierdute

“Pentru Natalia, viața ei este așa cum și-a dorit. Liniștită, normală, fără evenimente surprinzătoare. Însă odată cu apariția Lorenei lucrurile încep să se schimbe, iar legendele prind viață. Realitatea nu este niciodată ceea ce pare. În spatele unei lumi aparent normale, întotdeauna se află secrete periculoase, uneori mortale.
O prietenie interzisă de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibilă pune acum în pericol viața tuturor. Un suflet însetat de răzbunare își caută dreptatea. Într-un joc al morții, salvarea stă numai în forțele proprii.Trădări, minciuni, și o legendă ce schimbă totul. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu…”



Adina SpeteanuAdina Speteanu s-a pe data de 4 februarie 1994, in Bucuresti. Este eleva a Colegiului National „Mihai Viteazul”, in clasa a XI-a.
Desi a scris poezii inca din copilarie, niciodata nu a crezut ca acest obicei se va transforma intr-o pasiune serioasa. Activitatea literara incepe, dupa multi ani, pe forum-urile de creatie, revista scolii si apoi platforma literara „Cititor de proza”. Participarea la concursurile si olimpiadele scolare de-a lungul copilariei au ajutat-o sa inteleaga mai bine oamenii din jur si sa-si dezvolte spiritul de observatie pentru o conturare mai reala a personajelor pe care avea sa le creeze mai tarziu.A debutat cu romanul "CRIMA LA TIMPUL TRECUT" (Editura Tritonic, 2012).
Este pasionata de literatura, fotografie, dans si gastronomie. Ii plac plimbarile in parc si animalele, in special cainii. Iubeste muzica, principala ei sursa de inspiratie.

Cartea va aparea la Gaudeamus (Romexpo, 20-24 noiembrie), iar mie mi se pare super interesanta si abia astept s-o citesc - mai ales ca este scrisa de o adolescenta :)

You May Also Like

0 comments