Top 5 Wednesday: Personaje principale

by - august 21, 2014

Heyy :) Recunosc ca am mai sarit din topuri si ca am intarziat cu asta, dar heee-eeeey, i'm here, it's here so lets do it :)))

1) Anna ['Anna si sarutul frantuzesc'] - Inca imi place de ea si am indragit-o de la primele pagini, iar cand am aflat ca are si un blog, pur si simplu m-am atasat de Anna :3

2) Lola ['Lola si baiatul de treaba din vecini'] - Wow, Lola! Nonconformista, colorata, vesela, diferita. Cum sa n-o iubesti?! Sincer, as fi vrut sa fiu prietena ei :))

3) Mia ['Daca as ramane'] - Avand in vedere toate cele intamplate, Mia trebuie sa aleaga intre a renunta la tot - putinul - care i-a mai ramas sau sa o ia de la capat. Totusi, are prietenii care o sustin si bunicii care aveau sa-i respecte decizia.

4) Holly ['Mic dejun la Tiffany'] - Calatoare. Visatoare. Sigura pe sine. Am iubit povestea lui Holly, dar si atitudinea ei. Recomand cartea!

5) Diane ['Ultimul avanpost'] - De curand am vazut un film cu Scarlet J. si pot sa spun ca exact asa o vad si pe Diane. Autoarea a creat eroina perfecta intr-o distopie romaneasca. Replicile ei acide, atitudinea si tehnicile de lupta au facut-o pe Diane un personaj diferit si unic prin felul sau de a fi.

Si cam asta a fost topul. Pareri? 
Daca aveti un top puteti lasa link in comm - sunt curioasa de topurile voastre ^.^

- Diana

You May Also Like

0 comments