Wake me up when sept...

by - august 31, 2014


Heyy :)
A trecut si vara... oficial... cumva... :/ 
Nu-s buna la chestii d-astea.
Siii, ce mai cititi? La ce va mai uitati? Ce-ati facut vara asta?

A trecut destul de repede vara si avand in vedere ca n-am facut prea multe, pot spune ca a fost destul de okay, doar ca acum a devenit cam monotona. Nu cred c-as putea sta toata viata asa, intr-o monotonie continua, asteptand sa ce? Ugh, imi trebuie o iesire in aer liber!
Facusem o oarecare lista la inceputul verii si cumva am facut ce am planuit... sau pe jumate :D
In ceea ce priveste cititul... nu am mers prea bine. A fost prea multa zapuseala si greu ma mai concentram la citit si am ramas fooooooooarte in urma :( Ma bucur insa ca am reusit sa fac cateva schimburi* si sa scap de carticelele ce zaceau prafuite pe rafturi si am facut rost de unele care or sa ajunga la fel pe care voi incerca sa le citesc :D Sunt mandra de mine ca n-am mai cumparat o carte de ceva timp, chiar daca imi doresc foarte mult cateva titluri, le voi pastra pentru Craciun :))

Cu blogul a mers bine si sunt chiar multumita ca am reusit sa-l ducem pana aici. Zic ca s-a dezvoltat frumos si ne dam interesul mult sa-l "modelam" cumva dupa noi. ^.^ Am reusit sa primim sponsorizare de la Editura Univers si curand o sa avem un concurs :O 3:)

In ceea ce priveste serialele, e cam plictisitor acum ca s-au cam terminat PLL - CUM MA SA SE TERMINE ASA?! :O - si am mai ramas cu Teen Wolf (ma rog, alea 2 ep T_T) si The Fosters (la care urmatorul episod apare in decembrie). Sa vina toamna cu seriale si sezoane noi!!! :3 :)))  Am incercat sa ma uit la GoT. Primul episod. Nu cred ca-i de mine :( Apoi sa ma re-re-reuit la Skins. Din nou. Se incarca cu spatele :'( Cred ca Bitten o sa ramana o optiune. 


Ce seriale imi recomandati? :D


* Daca intereseaza pe cineva, as mai avea de dat:
1) Inimi zbuciumate - Stefan Zweig
2) Abis - Colin Forbes
3) Hex Hall - Rachel Hawkins
4) The Ashley's (volumele 1 si 3) - Melissa de la Cruz
5) Aurul spartanilor - Clive Cussler
6) O relatie periculoasa - Amanda Quick
7) Dulce supunere - Maya Banks

Puteti lasa comm mai jos :)


Si acestea fiind zise, va las cu Green Day ^.^


- Diana

You May Also Like

0 comments