In curand la Editura RAO!

by - ianuarie 14, 2015

"O carte despre ce înseamnă să te naşti cu o inimă care este tragic de umană.
Generaţii întregi ale familiei Roux au învăţat lecţia asta cu greu. Că dragostea îţi ia minţile. Se părea chiar că dragostea nebunească era un drept din născare al familiei, ceea ce arunca o umbră întunecată asupra celor mai recente progenituri ale familiei: gemenii Ava şi Henry Lavender. Henry rămâne mut mare parte din copilărie, iar Ava - în celelalte feluri, o fată absolut normală - se naşte cu aripi de pasăre. Într-o încercare disperată de a desluşi motivul pentru care se născuse aşa, şi simţind acut nevoia de a se integra în grupurile copiilor de vârsta ei, Ava studiază istoria familiei şi se aventurează în lume prea puţin sau deloc pregătită pentru tot ce avea să descopere."








"Este normal să păstrezi tăcerea şi să existe secrete în familie atunci când te naşti în aceeaşi zi în care îţi moare fratele. Aşa se întâmplă cu Jewel, o fată în vârstă de doisprezece ani, care trăieşte într-o casă a tăcerii şi a secretelor, însă un băiat nou-venit în oraşul ei din Iowa ar putea s-o ajute să găsească răspunsurile, în ciuda avertismentelor bunicului ei că acesta este o "fantomă", un spirit malefic.
Nimic nu contează. Doar Bird contează. Dar el a zburat departe..."










"Doi adolescenţi se simt atraşi unul de altul, promişi unul altuia încă din copilărie de către mamele lor visătoare. Fata este dulce, înţelegătoare şi banală. Băiatul e strălucitor, charismatic şi cu probleme de comportament. Relaţia lor e plină de suişuri şi coborâşuri, iar acestea se transformă într-un punct culminant înfiorător care ar trebui să ducă la sacrificiul
suprem..."





You May Also Like

0 comments