In curand la Editura NEMIRA!

by - aprilie 15, 2015

Bestseller New York Times

"Dupa un razboi nuclear devastator, omenirea traieste in nave spatiale, departe de suprafata radioactiva a Pamantului. 100 de adolescenti delincventi sunt trimisi intr-o misiune periculoasa: trebuie sa recolonizeze planeta. Ar putea fi a doua sansa la viata sau... o misiune sinucigasa.

Clarke a fost arestata pentru tradare si e bantuita de propriul trecut. Wells vine pe Pamant pentru fata pe care o iubeste, dar oare ea il va ierta? Bellamy vrea sa-si apere sora. Glass a ajuns iar pe nava, dar acolo viata e la fel de periculoasa ca pe Pamant.

Cei 100 trebuie sa lupte pentru viata intr-un tinut salbatic. Nu era in plan sa fie eroi, dar s-ar putea sa fie ultima speranta a omenirii."


Sumbru si fascinant... O combinatie de Imparatul mustelor, Un cantec strabate lumea si Jocurile foamei.” - BooklistMai are rost, oare, sa zic ceva? Coperta de la "Cei 100" in varitanta tie-in e mai mult decat geniala, iar subiectul cartii te prinde chiar daca nu ai vazut serialul. A-B-I-A A-S-T-E-P-T S-A P-U-N M-A-N-A P-E E-A! *-*

- Diana

You May Also Like

0 comments