Top 5 Wednesday: Lumi distoipice

by - mai 06, 2015

Buna din nou! Astazi revin cu T5W. Oficial, rubrica asta a devenit una dintre preferatele mele, desi incep sa intru in pana de idei. Lasati-mi mai jos ideile voastre pentru T5W de saptamana viitoare (pot fi teme legate de carti, fimle, muzica etc.)


5. 'Atingerea lui Juliette' de Tahereh Mafi - Am mai vorbit despre aceasta carte si cum v-am spus ca nu-mi mai aduc aminte foarte bine toate detaliile, n-am sa insist aupra ei. Stiu doar ca mi-a placut mult si ca lumea pe care o prezinta este una distoipica.


4. 'Eve' de Anna Carey - In aceeasi situatie ca "Atingerea lui Juliette". Planuiesc, insa, sa recitesc seria (mai ales ca volumul 3 e pe drum ^^)


3. 'Captiv in labirint' de James Dasher - Spre rusinea mea, am mers sa vad filmul inainte sa citesc cartile, dar nu-i bai pentru ca acum am castigat seria, in editia cea noua, si sunt pe lunga mea lista De-Citit-In-Curand :D Lumea distoipica propusa m-a ingrozit putin. Numai ideea de a te trezi undeva in mijlocul unui labirint, fara prea multe amintiri, incercand sa te lupti sa iesi in viata e terifiant. Asta ma face sa ador poveastea si mai mult. Plus Dylan #ofc ^^"


2. 'Divergent' de Veronica Roth - Desi nu se numara printre preferatele mele, trebuie sa recunosc ca intreaga lume pictata de Veronica este putin neobisnuita. Functionand dupa un anume tipar, cu reguli stricte, m-a facut sa ma intreb daca as fi reusit sa traiesc intr-o astfel de lume... Probabil ca nu :D


1. 'Jocurile Foamei' de Suzanne Collins - La fel ca in cazul lui James, aici am vazut doar filmul... filemele, ma rog, nici eu nu mai stiu exact. Stiu sigur ca as fi fost prima care murea daca eram in toate acea intrecere alaturi de Katniss sau intr-unul dintre districte. Isi merita primul loc pentru absolut tot.



Si gata topul. Pareri? Va astept propunerile intr-un comm ^^

- Diana

You May Also Like

4 comments

  1. De Eve si Captiv in labirint nu ma pot pronunta pentru ca nu le-am citit, dar urasc Shatter me pasional si imi plac destul de mult Jocurile Foamei si Divergent(desi doar primul volum a fost ok).

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare topul!!
    Trebuie sa citesc Shetter me. Am auzit cam peste tot de ea si sunt curioasa, dar momentan vreau sa ma axez pe clasici. Este o nevoie a mea de schimbare :))

    Idee pentru saptamana viitoare: Top vedete care ar putea sa joace, ca personaje principale, in seriale/filme bazate pe carti. (unele care inca nu au fost televizate)

    RăspundețiȘtergere
  3. Spulbera-ma e superba. La fel si Captiv in labirint. Mie Divergent nu mi s-a parut nu știu ce... a fost drăguță si atat, nu ma prea dau in vant după ea. Iar Jocurile Foamei acum recent am citit primul volum si mi s-a parut buna. Imi plac alegerile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere