In curand la Editura EPICA!

by - iunie 12, 2015



"Penny are un secret.

Cunoscută sub numele de GirlOnline, Penny scrie pe blog despre cele mai ascunse sentimente ale ei, despre prietenie, băieți, familia ei țicnită și despre atacurile de panică ce au început să-i domine viața. Când lucrurile încep să se înrăutățească, familia ei o ia pe sus și o duce la New York, unde îl întâlnește pe Noah, un american chipeș care cântă la chitară. Fără de veste, Penny se îndrăgostește și surprinde fiecare clipă a trăirilor ei în cuvintele scrie pe blog.
 
Dar Noah are și el un secret. Unul ce amenință să distrugă lui Penny anonimatul și cea mai strânsă relație de prietenie… pentru totdeauna."


Visul meu a fost să scriu o carte, iar acum nu-mi vine să cred că mi s-a împlinit. GIRLONLINE este primul meu roman și sunt tare emoționată că îl citiți.” - Zoe

Zoe Sugg, zisă și Zoella, scrie povești de când era mică. Postările sale și clipurile video cu sfaturi despre frumusețe, modă și stil de viață sunt extrem de citite și vizionate pe internet, iar canalul său YouTube are milioane de abonați.




In ceea ce priveste cartea Zoellei - stiti de la o postare anterioara ca sunt gata sa o cumpar, iar de DUFF nu mai zic. Am vazut filmul si m-a facut sa reflectez ceva timp - si sa ma ambitionez. Abia ce a iesit si Isla de la tiparit si sunt super-entuziasmata. Se pare ca vara asta citim carti Epice :3

Pe voi ce titluri va tenteaza? Eu vreau sa-mi intregesc biblioteca Epica (imi lipsesc cateva volume ^-^)

- Diana

You May Also Like

0 comments