Carti cu Ziarul Libertatea!

by - ianuarie 08, 2016

Dintre toate cartile care puteau sa apara pe la chioscuri, acestea au fost o supriza placuta pentru mine :) 

Luni, 11 ianuarie 2016, de la chioscurile de ziare veti putea cumpara cartea “Martianul” de Andy Weir.

Membrii echipajului Ares 3 ajung pe Marte pentru o misiune programata sa dureze doua luni, dar o furtuna puternica le da planurile peste cap si sunt nevoiti sa paraseasca planeta dupa doar cateva zile. Insa numai cinci dintre cei sase membri ai echipajului se vor lansa spre Pamant. Mark Watney, pe care ceilalti il cred mort, ramane singur, cu resurse limitate de apa si de hrana. Si astfel porneste intr-o uimitoare cursa pentru supravietuire, reusind sa faca ceea ce nimeni pana atunci nu ar fi crezut ca este posibil pe o planeta fara viata. Inteligenta si umorul, stapanirea de sine si ingeniozitatea il vor ajuta pe Watney sa faca fata rand pe rand problemelor aparent insurmontabile. Dar va reusi el sa se intoarca teafar pe Pamant? Si de unde ii poate veni salvarea?


Cel mai asteptat roman al anului 2015. Cartea care a stat la baza ecranizarii superproductiei “Martianul”, film nominalizat la Globurile de aur.

Pret carte : 22.90 lei.

Cartea aparuta in parteneriat Libertatea si Editura Paladin.


De asemenea, Ziarul Libertatea si Editura Art ne aduc la chioscurile de ziare primele doua volume din “Al 5-lea val” de Rick Yancey.

O invazie extraterestra distruge omenirea in patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al Cincilea Val este cel mai periculos, pentru ca de data asta putinii pamanteni ramasi in viata nu stiu nici macar ce ii ameninta, cu atat mai putin cum sa infrunte pericolul. Cassie, o adolescenta curajoasa de 16 ani, are o singura dorinta: sa isi salveze fratiorul – iar pentru asta nu se da in laturi de la nimic. 

Inaintea atacului, Ben Parish era un baiat obisnuit, dintr-un liceu obisnuit. Acum este soldat si se vede obligat sa aleaga intre a avea incredere si a deznadajdui, intre a se supune si a se razvrati, intre a-si face datoria si a-si salva prietenii, intre viata si moarte.

Romanul lui Rick Yancey este diferit de orice carte sau film despre extraterestri la care va puteti gandi. Al Cincilea Val este cu mult mai inspaimantator. Poate pentru ca pare atat de plauzibil. Mai aproape de noi decat am vrea sa credem. Un roman fascinant, indraznet, o capodopera a SF-ului modern.


Al Cincilea Val al invaziei extraterestre care a lovit Pamantul face ravagii printre putinii oameni ramasi in viata: „nu Ceilalti au inventat moartea; ei doar au perfectionat-o“.

Un hotel parasit, ros de sobolani si de frigul unei ierni aprige, nu poate fi o ascunzatoare buna pentru grupul de tineri supravietuitori care au reusit sa ramana impreuna. Cineva trebuie sa riste plecand in cautarea unui loc sigur, chiar daca asta ar insemna sa nu-si mai vada prietenii niciodata. Pericolele care ii pandesc aici sunt multe si imprevizibile. Cine s-ar gandi ca o fetita de 5 ani salvata de la inghet ar putea pune in primejdie viata tuturor?

Marea nesfarsita, cea de-a doua parte a trilogiei lui Rick Yancey, e o lectura care nu se parcurge decat cu sufletul la gura; ca un meci de sah unde tensiunea dintre cei doi jucatori zbarnaie in permanenta si e gata sa explodeze in orice moment.


Un roman-tsunami care te prinde si nu-ti mai da drumul” – New York Times.

Remarcabil, de neratat” – Entertainment Weekly.

Pret per carte : 19.99 lei.

Primul volum – 21 ianuarie 2016, al doilea volum – 28 ianuarie 2015.



Diana

You May Also Like

6 comments

  1. ce bine că o să apară aceste cărți cu ziarul libertatea, întrucât voiam să le achiziționez :)
    frumos că ai anunțat!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow ce veste buna, abia astept sa imi cumpar martianul. Iti multumim ca ne-ai spus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu ocazia asta sper sa-mi iau si eu Al cincilea val 😄😄

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi mult pentru info. :) Chiar mă întrebam când mai apar cărți la ziare. De acord, o carte la ziar cu 22 lei e cam mult. :) Dar bine ca apar totuși. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi mult pentru info. :) Chiar mă întrebam când mai apar cărți la ziare. De acord, o carte la ziar cu 22 lei e cam mult. :) Dar bine ca apar totuși. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Martianul l-am luat si eu cu ziarul Libertatea dar probabil va mai dura ceva pana ii va veni randul.
    Cartea Al cincilea val, am castigat o la un concurs si astept ca intr-una din zilele astea sa intru in posesia ei.

    RăspundețiȘtergere