Now Is Good (2012) - Recenzie

by - ianuarie 04, 2016




Pe scurt:


Tânăra Tessa Scott, bolnavă de leucemie şi cu foarte puţin timp rămas, face o listă cu lucrurile pe care şi-ar dori să le împlinească înainte de a se stinge. În capul listei, Tessa aşterne dorinţa de-a face pentru prima dată dragoste.








Parerea mea:


Asta e un film peste care am dat din greseala, insa nu regret asta!

Tessa imi aduce foarte mult aminte de Hazel din "Sub aceeasi stea". Ambele bolnave de o forma de cancer. Tessa are un fratior mai mic, ceea ce iar imi aduce aminte de ceva: de Mia din "Daca as ramane". Desi parintii ei sunt despartiti, Tessa duce o viata linistita alaturi de tatal si fratele ei, constienta ca sfarsitul este aproape. Ce iti mai ramane de facut acum? Ei bine, Tessa alcatuieste o lista cu lucrurile pe caer vrea sa le faca inainte sa moara. Sa fure dintr-un magazin, sa-si piarda virginitatea sau sa mearga pe o motocicleta sunt doar cateva exemple.

Prietena ei cea mai buna, Zoey, si iubitul acesteia, Scott, sunt efectiv scosi din serialul "Skins". Effy si Luke. Iar comportamentul lor e cam acelasi. Zoey o ajuta pe Tessa sa-si indeplineasca cateva puncte de pe lista, dar cand Tessa vrea pur si simplu sa scape de amintirile ei, sa le arunce in focul de tabara al vecinilor, inevitabilul se intampla: il cunoaste pe Adam. Adam, vecinul dragut, tipul de care Tessa ajunge sa se indragosteasca. Clipele petrecute cu Adam ajung sa-i lungeasca Tessei momentele fericite. Cu toate acestea, cancerul avanseaza si ameninta sa-i desparta.

Mi-a placut mult filmul si a fost unul dintre putinele filme care a reusit sa ma emotioneze, cu toate acestea, similaritatile dintre acesta si alte pelicule ma face sa-i acord o nota ceva mai mica. Daca v-au placut celelalte filme mentionate mai sus, atunci trebuie sa va uitati si la acesta pentru ca merita si nu e o pierdere de vreme. As fi vrut ca lucrurile sa fie un pic mai conturate, mai explicate, poate sau ca tehnica de filmare sa fie alta, insa per total a fost mai mult decat okay.

Reuseste Tessa sa-si termine lista la timp? Cat de repede avanseaza cancerul ei si care sunt sansele ca ea sa se vindece miraculos? Cand Adam vede pentru prima data latura fetei bolnave, oare renunta la relatia lor? Zoey a facut greseala vietii ei cu Scott, dar asta reuseste sa o intareasca in lupta cu viitorului. Face ea alegerea corecta? Un film despre cum sa pretuiesti fiecare clipa, despre cat de puternica poate fi dragostea sincera, despre prietenie si cum tot ce conteaza la finalul zilei este ca ai reusit. Ai reusit sa duci 24 de oare la final. Ca ai trecut prin lume cu un scop si ca ai lasat amprente pozitive asupra celorlalti.

Nota:

SUPER!




  

Trailer:


Diana

You May Also Like

5 comments

  1. Pare un film trist din care ai putea invata ceva. Sincer si eu ma gandeam sa imi fac un caiet unde sa imi scriu dorintele (posibile de indeplinit). Macar ai stii ca ti-ai trait viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut filmul acesta exact atunci cand a aparut desi nu sunt o fana a filmelor de dragoste mi-a placut foarte,foarte mult, ne face sa realizam ca viata trebuie traita. Foarte draguta recenzia te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei!Imi place mult postarea ta si eu chiar sunt in căutarea unui film,dar nu genul ăsta,caci am vazut si Sub aceeasi stea (si am citit si cartea),ci un film cu adolescenți cum a fost Paper Towns,care mi-a placut foarte mult sau Love,Rosie!
    Ai vreun sfat? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey :) Mersi <3 ! Sigur! Incearca "Stuck in love" sau "The perks of being a wallflower" (ai si recenziile pe blog, daca te intereseaza o parere). Sper sa-ti placa :>
      xx

      Ștergere
  4. Multumesc! :*
    Am sa arunc o privire peste recenzii si am de gand sa vad si un trailer chiar!Sper sa pot viziona unul maine,caci in seara asta am incercat sa ma uit la Bad kids go to hell (caci mi-a placut trailer-ul)dar am avut câteva probleme in a gasi un server potrivit! :(

    RăspundețiȘtergere