Nou la Editura BOOKLET!

by - martie 06, 2016

Lumea s-a schimbat definitiv. Statele Unite s-au scindat; partea de vest ocupata acum de republica, o natiune mereu pe picior de razboi cu vecinii sai. June si Day sunt doi adolescenti care vin din medii radical diferite.

Nascuta intr-o familie republicana bogata, June se pregateste pentru o cariera de succes in armata. O imensa conspiratie face ca destinul ei sa se intersecteze cu acela al lui Day, cel mai cautat infractor din republica.

Tradari, torturi, asasine - Orice devine permis pentru ca tinerii sa nu poata ajunte la sursa tuturor minciunilor.

"Amestec de actiune alerta si SF. Legenda este lectura perfecta pentru fanii Jocurilor Foamei" - Voya

"Nu doar se ridica la inaltimea asteptarilor, ci realmente le depaseste" - The New York Times


Inainte ca Peter sa fie al lui Wendy, el a fost a fetei cu pana de corb...

Inima lui Tiger Lily nu seama cu inima altor fete de cincisprezece ani : Ascunsa si neimblanzita, pare croita pe masura primejdiilor care pandesc la tot pasul in Tara de Nicaieri.

Intalnirea cu Peter Pan face sa se nasca insa in sufletul ei nu doar un sentiment cu totul necunoscut, ci si o vurnerabilitate nebanuita.

Iar cand pe insula soseste Wendy, fermecatoare si gingasa, Tiger Lily va afla cat de departe este dispusa sa mearga pentru al pastra pe Peter langa ea.

"O poveste absotul fascinanta." - Kirkus Reviews


Maxwell si Kevin nu seama cu ceilalti copii de treisprezece ani. Si nici unul cu celalalt. Ei sunt forta bruta si geniul, iar impreuna raspandesc magie.

Uneori se intorc in vremurile legendarului rege Arthur si se lupa cu balauri, alteori viseaza robotii viitorului, cautand sa afle ce a mai ramas de inventat.

Si tot impreuna, vor depasi teribilele incercari din lumea reala. Un adevarat Don Quijote al copilariei, Formidabilul Freak este cea mai frumoasa poveste despre puterea imaginatiei, a sperantei si a prieteniei.

Premiul Asociatiei Bibliotecarilor Americani

Medalia Tinerilor Cititori din California si Arizona

Premiul "Panza Charlottei", din New York


Inainte sa isi dea ultima suflare, bunicul Jack ii incredinteaza Theodorei un secret : in atelierul sau de pictura este ascunsa o comoara.

Cand varsa din greseala dizolvant peste unul dintre tablouri, Theo crede ca a si gasit-o. Dar misterul nu face decat sa se adanceasca.

Fiindca sub primul strat de vopsea se ascunde ceea ce pare a fi o capodopera renascentista. Sa fie oare autentica? Si daca da, atunci de ce se afla in atelierul bunicului Jack?

Intr-un periplu care o poarta de la biblioteca la biserica si de la muzeu la caruciorul vanzatorului de nuci, Theodora va descoperi nu doar adevarul despre tablou, ci si ce inseamna sa ai prieteni de nadejde.

"Peripetiile lui Theo prin lumea artei ii vor face pe cei mici sa se indragosteasca de muzee." - Isabel Allende

"Un Cod al lui da Vinci pentru copii." Kirkus Reviews


Nu stiu de voi, insa eu imi propun sa pun mana pe toate frumusetile astea <3 Editura Booklet m-a surprins intr-un mod placut prin aceasta noua colectie (Booklet fiction) si abia astept sa vad ce carti mai au in plan sa publice ^-^ Cum vi se par?

Diana

You May Also Like

3 comments

  1. Îmi place ultima; n-am mai citit de mult timp o carte de genul ăsta și parcă ar merge acum. :D N-am citit nimic până acum de editura asta, dar o să arunc o privire, să văd ce cărticele mai au.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai multe poți afla aici: https://fansf.wordpress.com/2016/02/25/viitoare-aparitii-sf-fantasy-v-2016-editura-booklet-interviu-cu-radu-lilea-coordonatorul-colectiei-booklet-fiction/.

    RăspundețiȘtergere
  3. E pentru prima data cand "aud" de aceasta editura. Shame on me. Poate ca voi citi una din cartile prezentate mai sus candva. ;)

    RăspundețiȘtergere