In curand la Editura UNIVERS!

by - septembrie 08, 2015



Editura Univers ne pregateste si ea cateva aparitii interesante. Judecand dupa coperta si titlu - ceea ce stiu ca nu e bine, nu aruncati cu rosii, dar momentan doar asta avem -, "Ferma", "Furia si alte povestiri" si "Ziua Recunostintei" sunt cele care ma tenteaza cel mai mult. Abia astept sa le vad descrerile! Pur si simplu le iubesc copertile <3! Voi ce ziceti?

Diana

You May Also Like

7 comments

  1. Intr-adevar,copertile sunt super!
    Nu am citit nici o carte de la Univers,desi stiu ca ar fi trebuit s-o fac! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartile de la editura Univers sunt mai serioase decat cele de la alte edituri, cel putin aceasta este impresia mea. Insa sunt cateva pe care chiar mi le doresc, pentru ca sunt foarte interesante. Dintre cele de mai sus ma atrage Splendoarea vieti, Promisiunea si Furia si alte povestiri. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum nu am citit nici-o carte de la Univers *shame on me*, dar imi plac copertile :)) Mereu am spus ca au carti atragatoare, dar cum spune si Emanuela, mi se par un pic mai serioase si nu-mi fac niciodata curaj sa le citesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu am citit vreo carte de la Univers şi, din păcate, am doar una în bibliotecă numită "Cronici romanțate" de Boris Vian.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm..nu am citit nici o carte de la Univers...dar hei, niciodata nu e prea tarziu! :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu Cred Ca Am Citit Ceva De La Editura Univers Dar As Citit Furia Si Alte Povestiri Pentru Coperta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cateodata copertile sunt mai impresionante decat povestea din spatele lor. Insa se poate intampla si invers. De ce nu ?
    Arata foarte bine, recunosc.Ma tenteaza Promisiunea si Ziua Recunostineti, ca titlu, as putea spune.

    RăspundețiȘtergere