In My Mailbox #16

by - septembrie 14, 2015


Aloha! Stiu ca scolile au inceput si ca probabil astazi toata lumea a blestemat ziua de luni, insa eu vin cu o postare mai relaxanta in speranta ca o sa va mai destindeti putin citind-o ^.^

Nu am achizitionat multe chestii, asa ca sunt, la fel ca in ultimele cateva postari, foarte mandra de mine. Am cheltuit din ce in ce mai putini banuti pe carti si i-am investit in... haine :D - ma gandeam sa va prezint si hainutele, dar am crezut ca-i prea plictisitor si n-o sa va placa, asa ca am zis pas. Totusi, daca va place ideea spuneti-mi intr-un comentariu si am sa fac cu drag asta data viitoare :3


Cartile astea doua le-am luat de la un anticariat din strada. Am dat cate 10 lei pe fiecare si mi se pare c-am facut o afacere destul de buna :3 

"Cartea iubirii" e volumul #2 din pacate, insa descrierea mi s-a parut atat ATAT de interesanta. E asemanator cu "Codul lui Da Vinci" din cate am inteles si spune povestea Mariei Magdalena. E un fel de Evanghelie a ei sau ceva. Oricum, abia astept s-o citesc. 

"Jocul lui Ender" l-am vazut inca de la inceput si am pus mana pe ea fara sa ma uit cat costa ^^"


Am si cateva DVD-uri sa va arat :3 

Cel cu "Maria Antoaneta" l-am castigat la un concurs pe pagina asta de facebook - pe care am inceput s-o iubesc. Daca va plac filmele de epoca, poate aruncati un ochi ;) 

"Jurnalul unui adolescent timid" si "Iubitul meu e zombie" le-am vazut, insa am vrut sa le am si pe DVD - mai ales ca le-am luat la un super-pret. Poate am sa iau cateva si penrtu un concurs, ce ziceti? ;)


Orarul asta dragut l-am luat de la C&A (da, magazinul de haine - doar v-am spus ca am cheltuit mai toti banii pe toale), semnele de carte... ei bine, nu mai conteaza de unde le am ^^", iar "Ultimul avanpost" #2 l-am primit de la Lavinia #multumescmult #hug Abia astept sa vad ce se mai intampla cu Diane *.*


Stiti cat de disperata sunt dupa JG. Mda, ei bine mi-am luat Glamour - dupa luni de zile de pauza - si are un interviu super-dragut cu Cara si cateva poze cu ea si Nat #hearteyeemoji 

IARR "Orase de hartie" in editie tie-in l-am castigat la un concurs pe pagina de facebook OdeonFilm. Me so happy! Acum trebuie sa pun mana si pe "Sub aceesi stea" in editie tie-in *.*


Last, but not least: some goodies! Nu m-am putut abine - e Milka!!! - si mi-am luat creionul cu dulciuri de la Milka. Cred ca-l mai puteti gasi in magazinele Mega Image. In creionul imens primiti si un set de 6 creioane colorate - perfecte pentru cei care au virusul-cartilor-de-colorat-pentru-relaxare ;)

Cam astea sunt bunatatile pe care le-am achizitionat de la ultuml IMM. Cum vi se par? 

Voi ce ati mai primit/cumparat/castigat? :D

Diana

You May Also Like

27 comments

  1. Trebuie sa citesc "Orase de hartie" cat mai repede posibil, mai ales ca:
    1.a aparut in editie tie-in
    2.arata atat de bine :3 :))
    3. John Green <3
    4.VREAU.SA.VAD.FILMUUUL!!! :)))
    Am vazut si eu "Iubitul meu e zombi" si "Jurnalul unui adolescent timid" si mi s-au parut geniale ^_^
    Ps. Felicitari pentru premiile castigate! :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, sa stii ca-s niste motive mai mult decat excelente :))
      Multumesc :* !
      xx

      Ștergere
  2. Ai niste achizitii foarte frumoase aici ^^ Lecturi si vizionari placute! Data viitoare te astept si cu hainute :*

    RăspundețiȘtergere
  3. "Jurnalul unui adolescent timid" l-am vazut si eu si mi-a placut. Chiar eram curioasa sa o vad pe Emma Watson in alt rol decat Hermione Granger din Harry Potter.
    De mult vreau sa vad "Iubitul meu e un zombi", dar nu sunt sigura daca o sa-mi placa.
    Felicitari pentru premiile castigate si pentru noile achizitii. :) Sunt super dragute, mai ales cartiile si creionul ala mov. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult ^.^ !
      Sa stii ca "Iubitul meu e un zombi" nu e nimic mai mult decat o comedie. Un thriller dus spre parodie. Nu-i nimic serios, dar e un film perfect daca vrei sa te relaxezi si sa razi putin ;)

      Ștergere
  4. Problema Asta O Am Si Eu. Haine Sau Carti ? :)) Desi De Multe Ori Cartile Castiga. M-ai Facut Foarte Curioasa De Cartea Iubirii. Jurnalul Unui Adolescent Timid - Am Vazut Prima Oara Filmul Si Dupa Am Citit Si Cartea Doar Ca Cartea Nu Mi-o Placut Asa Mult, Filmul Insa Loved It :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intreb oare care cititoare nu se confrunta cu problema asta :)) Carti sau moda ? Grea decizie. :))

      Ștergere
    2. Ma intreb oare care cititoare nu se confrunta cu problema asta :)) Carti sau moda ? Grea decizie. :))

      Ștergere
    3. Uneori Castiga Una, Alte Ori Cealalta :)) Adica Nu Putem Alerga Dezbracate Pe Strada Si Sa Avem Bibloteca Plina De Carti :)) Eu Acuma Am Luat O Pauza De La Cumparat Carti Deci Ma Concentrez Pe Haine :)

      Ștergere
  5. Cu John Green Eu Am Tras Linie, Dupa Ce Am Citit De 19 Ori Katherine ( Care Nu Mi-o Placut Deloc Si Nu Am Inteles Nimica Din Ea :)) ) In Rest Am Vazut Filmul PaperTowns Si Mi-o Placut, Ma Tenteaza Sa Citesc Si Cartea Doar Ca Mi-e Frica Sa Nu Fiu Dezamagita Din Nou

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am ajuns la concluzia ca dintre toate cartile lui John Green, 19K e cea mai slaba. Si cred ca cea mai intensa e Alaska - pe care am iubit-o. Si 19K mi-a placut si am inteles ce vrea sa spuna, insa m-am lalait mult cu ea. Cred c-o sa-ti placa Orase de hartie, insa altfel a fost filmul - poate ca mai viu?!

      Ștergere
    2. Alaska Am Citit Si Eu Si Da Mi-o Placut, Am Citit Si Sub Aceasi Stea La Care Mi-o Placut Mai Mult Filmul. Acuma Cred Ca O Sa Ma Apuc Si De Orase De Hartie. Chiar Mi-o Placut Margo, Vreau Sa Aflu Mai Multe Despre Ea. E Interesant Cum In Film Nu Prea Apare Desi Toata Povestea Se Invarte In Jurul Ei.

      Ștergere
  6. Glumesti cumva ? Doar 10 lei ai dat pe fiecare carte ??? Sincera sa fiu nu cred ca am intrat vreodata in vreun anticariat. Credeam ca sunt doar carti vechi si prafuite (am o gandire stereotipica :D ) Dar de acum o sa merg si eu. Cine stie ce "comori" gasesc :)
    La faza cu hainele, am vrut sa iti mai scriu la o postare, dar acum am ocazia oficial. TE ROG eu fa si postari cu tinute :)) Carei fete nu ii place moda ? :)) Deci DA, fa postari cu tinute :P
    Si eu am primit astazi Cartea Opal, volumul 3. Si vreau sa ma apuc sa o citesc dar vreau mai intai sa citesc primele volume. Deci mai astept sa mai strang ceva banuti sa mi le cumpar :D
    Sa nu mai spun ca Orase de hartie e pe wish-listul meu... de cand a aparul trailerul filmului :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu Multe Carti Am Citit Ca Am Vazut Trailerul Filmului :)) Vedeam Trailerul, Citeam Cartea Si Dupa Mergeam La Film. Cu Divergent Cu The Host Cred Ca Am Facut Asa :)) Si La O Postare Cu Haine Nici Eu Nu M-as Supara :)

      Ștergere
    2. Cartea Divergent eu am citit-o inainte sa stiu de film. Si la Gazda...nici nu mai zic. De fapt am citit-o pentru ca era scrisa de Stephenie Meyer. Si cand am vazut ca se face film dupa ea... eram in al 9-lea cer :))

      Ștergere
    3. Cartea Divergent eu am citit-o inainte sa stiu de film. Si la Gazda...nici nu mai zic. De fapt am citit-o pentru ca era scrisa de Stephenie Meyer. Si cand am vazut ca se face film dupa ea... eram in al 9-lea cer :))

      Ștergere
    4. Eu Am Vazut Trailer-ul La Gazda Si Mi-o Placut. In 2-3 Minute M-am Indragostit De Poveste Si Mi-am Cumparat Cartea, M-am Indragostit De Max Irons Si De Imagine Dragons :)) Am Fost Un Pic Sceptica Cand Am Vazut Ca E De Stephanie Meyer. Am Citit Twilight In Saptamana Libera Care O Aveam Inainte De Bac :)) Deci Daaa, Eu In Loc Sa Invat Citeam :)) Si Nu Pot Sa Zic Ca Nu Mi-o Placut Doar Ca M-am Cam Saturat De Ea. Acuma Pentru Cei Care E Prima Iubire E Clar Ca Va Ramane Mereu La Suflet. Pentru Mine Harry Potter E Prima Iubire :)

      Ștergere
  7. Mi-e ruşine că nu am citit Paper Town şi Perks of Being a Wallflower.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paper Towns Nici Eu Nu Am Citit Dar Am Citit Jurnalul Unui Adolescent Timid. Mi-o Placut Mai Mult Filmul :)) Cred Ca Din Cauza Lui Logan Lerman :)) Carte M-i S-o Parut Copilareasca ( Ceea Ce E Logic Dat Fiind Ca Sunt Scrisorile Unui Adolescent ) Dar Filmul E Super, De La Muzica La Actori :)

      Ștergere
    2. Si eu sunt in aceeasi situatie aici :) Cartea Orase de hartie intentionez sa mi-o iau in mod obligatoriu. Iar Jurnalul unui adolescent timid nu e chiar in topul listei mele de carti. Am vazut filmul in schimb si a fost OK. Cred ca daca nu era Emma Watson si Logan Lerman nu ma uitam :))

      Ștergere
    3. Si eu sunt in aceeasi situatie aici :) Cartea Orase de hartie intentionez sa mi-o iau in mod obligatoriu. Iar Jurnalul unui adolescent timid nu e chiar in topul listei mele de carti. Am vazut filmul in schimb si a fost OK. Cred ca daca nu era Emma Watson si Logan Lerman nu ma uitam :))

      Ștergere
  8. Nici eu nu am citit Orase de hartie :(((
    Si da....te rog!Chiar sunt curioasă si in privința cu hainele,deci fa-o!Nu mai sta pe gânduri! :))))
    Doar 10 lei pe acele carti?cat de convenabil,cel putin a doua chiar imi place,pare de acțiune!
    Sincer,momentan citesc Divergent si stiu ca nu esti fana,dar eu personal nu pot sa spun ca e o carte proasta :)) desi am vazut mai întâi filmul si am citit Four :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, chiar ma bucur ca sunt doritori :3 Si cred ca am sa va arat data viitoare si hainutele #happyme
      Noo, ca eu am renuntat la serie pentru filme - deja mi se luase de publicitatea pe care le-o faceau. Dar ma bucur ca tie iti place - intr-adevar toata poveste e a naibii de reusita - si sa stii ca ai facut bine ca ai inceput cu Four. Lectura placuta ^_^!
      xx

      Ștergere
  9. Diana, nu ezita sa citesti Jocul lui Ender, e foarte faina. N-o sa regreti. Eu nu sunt fan SF-uri, insa aceasta chiar mi-a ajuns la suflet.
    Legat de Orase de hartie, nu-mi mai face in ciuda :)). Tot incerc sa completez colectia cu cartile lui John Green si nu reusesc deloc. Mereu apare altceva de cumparat, iar de castigat, oricate concursuri au fost cand a aparut filmul, n-am avut deloc noroc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, bine de stiut *.*
      :)) stiu senzatia, insa am reusit sa-mi completez seria - acum ramane sa-mi mai iau Sub aceeasi stea in editie tie-in si viata mea e completa :))
      xx

      Ștergere