Top 5 Wednesday: Lucruri care-mi plac la blogging

by - septembrie 16, 2015


Pentru topul de saptamana asta am gasit o tema simpatica si am sa va prezint un top 5 al lucrurilor care-mi plac la blogging. Iubesc ca am un blog si probabil a fost una dintre cele mai bune, grele si riscante decizii pe care le-am luat pana acum ^^" Ma bucur ca am intrat in aceasta comunitate si sper ca pe viitor sa continui sa fac blogging si ca o sa ne strangem din ce in ce mai multi. Stiti cum e, cu cat mai multi, cu atat mai multa distractie ^.^ !

5. Social media - okay, trebuie sa va spun ca oficial am devenit obsedata de instagram. Trebuie sa v-o recomand pe Emma - ca unul dintre oamenii-pe-care-i-indragesc. Daca stiti de gemenii aia super-cute din Marea Britanie - Jack si Finn -, atunci trebuie sa stiti ca e prietena lor, iar eu o ADOR *.* E bloggerita si calatoreste mult, iar pozele pe care le posteaza si micile povesti sunt intr-adevar adorabile :3 In domeniul social media - sau mai ales pe instagram - bloggerii au acel aer minimalist, putin si tumblr daca vreti. Toate postarile indie sau boho sau hippie sau chiar si grunge par sa te plimbe cu ei peste tot si sa-ti doresti sa fii o persoana mai buna ^_^ 


4. Comunitatea - tot ce inseamna blog sau blogging sau bloggeri. Gasesti un blog care-ti place, apoi postari care-ti plac si in final bloggeri care-ti plac si cu care ajungi sa te imprietenesti. De aici mai e un pas mic pana la edituri si sa gusti din aerul targurilor de carte, lansarilor, parteneriatelor si de ce nu, viitoarele joburi in domeniu. Pentru mine blogul reprezinta si o acomodare pentru viitorul job. V-am mai spus ca o sa devin jurnalista, nu? :))


3. Recenzii - poate ca unii dintre voi stiu cat de mult imi place sa fac o recenzie. Nu s-o scriu, caci desi in final iese ceva dragut, procesul de scriere e destul de obositor si costisitor - timp, dom'le; ce ne facem cu timpul? Ci sa gasesc imaginile potrivite pentru orice scena sau personaj. Gif-uri, imagini, decupari. Iubesc toata nebunia asta. Si sunt perfectionista. Asa ca poate dura de la jumatate de ora pana pe la jumatate de zi sa finalizez o recenzie :D


2. Libera exprimare - fara interdictii, fara cenzura - nu ca ar fi cazul chiar asa de mult -, fara un program impus, fara reguli - oarecum. Imi place ca pe blog pot sa-mi spun orice parere despre orice subiect. Si totusi, am cateva remuscari. Povestioara: am facut candva o postare despre ideea de "frumusete" si "frumos" in societatea de astazi. Cum se pun etichete din cauza aspectului fizic si cum multi incurajeaza asta. Am publicat postarea, apoi am ajuns sa o sterg. De ce? De teama de a ma afirma? Nu. Ci de teama de a citi parerile altora vizavi de ideea mea. Stiu ca am facut o mare greseala atunci si mi-am propus ca oricat de bizar, ciudat, tabu, critic sau nelalocul lui sa fie un subiect abordat, sa nu-l mai sterg. Cine vrea sa citeasca citeste, iar cui nu-i place, sa se opreasca. Incerc sa ma fac pe mine insami sa inteleg asta in fiecare zi.


1. Cititorii - cel mai important lucru! Va multumesc super-mult ca-mi cititi blogul! Sincer, cand m-am apucat sa fac blogul am crezut ca o sa fie cel mai wow lucru si ca oamenii or sa se aboneze peste noapte cu gramada. Insa n-a fost asa. Si a trebuit sa muncesc mult ca blogul sa arate cum vreau, sa fie si sa reprezinte o parte din mine. Si au fost momente in care credeam ca nimeni nu citeste ce scriu, ca recenziile le faceam doar de dragul de a le face si ca nu voi reusi sa fac nimic altceva decat sa-mi pierd timpul. Se pare ca era nevoie de o perioada in care sa vad ca intr-adevar cineva - chiar si 2-3 persoane - isi acorda 5 minute din timp sa citeasca bazaconiile mele. Si pentru asta merge o imbratisare mare de grup ^.^


Cam astea au fost 5 dintre lucrurile care-mi plac la faptul ca sunt un blogger, ca am un blog si ca fac blogging. Pareri? Idei?

A mai facut cineva un top pentru miercurea asta? Imi puteti lasa un link intr-un comentariu sa arunc si eu un ochi ;)

Diana

You May Also Like

17 comments

  1. Oh...nici nu-ti poti inchipui cat am asteptat o noua postare :)) :*
    M-ai facut curioasa in legatura cu pozele postate de acea bloggerita si singurul lucru pe care pot sa il spun in legatura cu acele poze este WOW, sunt geniale :3 :>!!!
    Si ai dreptate in legatura cu oamenii care pun etichete pentru orice, iar cel mai rau lucru e ca prin rautatile pe care le spun,ei pot rani acele persoane, care poate pana atunci se simteau bine in pielea lor :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ma bucur ca iti plac postarile :3
      Daca-ti place ce posteaza Emma, uita-te si la Jack (https://instagram.com/jackharries/) si Finn (https://instagram.com/finnharries/).
      Din pacate daca ar fi doar asta :( Se pot duce si spre gesturi extreme multe dintre lucrurile astea :'(

      Ștergere
  2. Ai dreptate, in ziua de azi se pun etichete dupa aspect sau greutate, uni o fac ca sa se simta ei mai bine sau din pura plictiseala. Doar ca partea nasoala o au de suferit cei vizati, care se simt raniti si ajung sa uite cine sunt ei cu adevarat din cauza vorbelor altora. Pacat ca ai sters postarea aia, as fi vrut sa o fi citit. :)
    Cred ca ii minunat sa fi blogger, dar ii si mult de munca pana sa arate totul asa cum vrei. Dar munca ii rasplatita presupun, cand alti apreciaza ce faci tu. :))
    Mai facut curioasa in privinta lui Emma. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi Imaginez Ca E Munca Grea In Spatele Unui Blog, Dar Cred Ca Sunt Si Recompense Pe Masura. Eu Nu Am Incercat Sa Fac Unul Din Cauza Ca Nu Prea Le Am Cu Scrisul :)) Am Multe Idei Doar Ca E Greu Sa Le Astern Pe Hartie Cum S-ar Zice :)) Dar Imi Place Blogul Tau, Multe Lucruri Am Aflat De Care Habar Nu Aveam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui macar sa incerci cu blogul sa vezi cum e. Nu e neaparat sa fii cea mai buna scriitoare sa iti transpui gandurile in scris. Unii fac chestia asta si pentru a se elibera de sentimente ( Cum sunt persoanele care tin Jurnale). Si poate, cine stie... descoperi ca ai talent ;)

      Ștergere
    2. Am Incercat Doar Ca Ma Pierd In Detalii, Gen Daca As Face O Recenzie As Zice ToT :)) Nu M-as Putea Abtine, Pentru Mine ToT E Important :)) Si Mai E Chestia Aia Ca Daca Ar Fi Sa Scriu Ceva, Mi-ar Placea Sa Ma Vad Pe Mine In Ceea Ce Scriu, Sa Pot Transmite Sentimentele Ce Le-am Avut Eu Cand Am Citit Cartea Respectiva. Momentan Ma Eliberez De Sentimente Aicea Pe Blog :))

      Ștergere
    3. Sunt de accord cu Stephany ;) Poti incerca macar!
      Apreciez toate sentimentele pe care le impartasesti cu noi <3 #hug
      xx

      Ștergere
    4. Gracias :* Daca E Sa Scriu Ceva Intr-o Zi I Will Let You Know :)

      Ștergere
  4. Am dezvoltat si eu o mica, micuta obsesie pentru instagram de vreo cateva saptamani, deci te inteleg. Iar in legatura cu tumblr... ador site-ul ala, insa niciodata nu mi-m facut cont, pentru ca nu am idee ce as putea posta. Nu prea mai am dorinta de a ma afirma cum o aveam acum vreo 2 ani.
    Si eu am fost blogger. Pentru vreo 2-3 ani aproape, insa am cam abandonat asta. Imi placea sa scriu, chiar daca nu eram foarte buna la asta. Imi placea sa imi scriu propriile povesti. Dar timpul a trecut, eu am crescut, au aparut alte chestii in program si a trebuit sa renunt la blog. Dar cine stie ? Poate ma voi reapuca vreodata. Totusi, pana acolo ma bate gandul sa devin vlogger :)) Nu poti zice ca ti-ai trait viata daca nu le-ai incercat pe toate. nu ? :))
    E super fain ca deja stii ce vrei sa devii in viata si ca faci ceva inca de pe acum pentru a-ti cladi viitorul. Doar sa nu iti pierzi entuziasmul pe drum ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca cel mai mult ador libera exprimare, imi place sa vad diverse pareri pe o anumita tema si cand stiu ca sunt scrise fara reticente, ci cu sinceritate maxima, ma incanta foarte mult ^^

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu iubeşti blogging-ul şi eu înțeleg exact la ce refer prin fiecare lucru pe care l-ai spus. Şi noi iubim că faci blogging. ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Www!I like it! :*
    Deci...mereu m-a batut gândul sa imi fac un blog,dar nu am îndrăznit niciodata,fie din cauza timpului,fie din cauza ca internetul si calculatorul meu sunt varza,fie din cauza ca ma temeam ca o sa scriu articole aiurea,fie ca o sa-l fac degeaba si nimeni nu o sa-l descopere vreodată,si crede-ma chiar as putea sa mai continui :))) sunt o fire pesimistă de fel :(
    Tu în schimb faci o treaba grozavă si apreciez toate eforturile tale pentru ca blocul asta sa fie cat mai mult!
    P.S.Ador postarile in engleza de pe blogul tau si golful cu minioni de la sfarsit :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuza-mi greselile gramaticale!
      Nu era golful era gif-ul de la urma :)) si blogul nu blocul :))
      Sorry!

      Ștergere
    2. E ok, se poate intampla oricui ^-^!
      Multumesc mult de tot #penguinhug. Uite, pentru lucruri ca astea merita sa-ti faci un blog. Sa stii ca inceputurile sunt mereu grele. Si la blog e la fel, insa daca muncesti la el si o faci cu placere, ajunge sa fie descoperit. Bine, eu nici nu m-am ocupat cum trebuie la partea de publicitate, insa prefer 10 persoane asa ca tine decat 20 care sa se aboneze din obligatie/sila.
      Si daca o sa te hotarasti vreodata sa-ti faci un blog, sa-mi dai de stire :* ^_^
      xx

      Ștergere
  8. Mie imi place tare mult sa stau pe bloguri de carti, sa citesc recenzii, pareri, sa aflu despre carti noi. Insa pot spune sincer ca nu mi-as face un blog, dintr-un singur motiv: la fel de mult cat imi place sa citesc urasc sa scriu. Parca nu-mi gasesc niciodata cuvintele si sunt f critica cu orice fraza, incat pana la urma ajung sa sterg tot. :))

    RăspundețiȘtergere