In curand la Editura TREI!

by - octombrie 27, 2015

În curând la Editura Trei: PRIZONIERĂ ÎN PÂNZA DE PĂIANJEN de David Lagercrantz, continuarea seriei Millennium de Stieg Larsson.

Reţele malefice de spioni, infractori cibernetici, secrete guvernamentale...

Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist se întorc!

Ea e fata cu un dragon tatuat - o hackeriţă de geniu şi nonconformistă intransigentă

El e un jurnalist pornit să facă dreptate, a cărui luptă pentru adevăr îl aduce adesea la un pas de urmărirea penală

Într-o noapte, Blomkvist primeşte un telefon de la o sursă care pretinde că deţine informaţii de cea mai mare importanţă pentru Statele Unite. Sursa a luat legătura cu o hackeriţă tânără - descrierea ei îi aminteşte lui Mikael de cineva foarte cunoscut. Implicaţiile sunt uriaşe.

Blomkvist, disperat să găsească un subiect de senzaţie pentru Millennium, îi cere ajutorul lui Lisbeth.

Duoul care a încântat milioane de cititori în trilogia Millennium îşi uneşte din nou forţele în acest thriller senzaţional, încărcat de adrenalină.

"Îl lovi cu atâta violenţă, încât începu să o doară ţeasta şi se ridică în picioare clătinându-se. Camera se mişca odată cu ea. Avea sânge pe bluză. O împuşcase din nou? N-avea timp să se gândească la asta. Unde era August? Pe masă stăteau împrăştiate stilouri şi desene, creioane cerate şi calcule cu numere prime. Unde dracului era? Auzi un scâncet venind de undeva de lângă frigider şi, într-adevăr, acolo era băiatul, stând pe vine şi tremurând."

"Salander şi Blomkvist au fost recreaţi perfect de către noul lor autor. Fanii acestui straniu cuplu al literaturii poliţiste de ultimă oră nu vor fi dezamăgiţi." - New York Times

"Nu vă îngrijoraţi - eroina noastră punkistă şi hackeriţă de geniu, Lisbeth Salander, e pe mâini bune." - USA Today

"Romanul lui Lagercrantz este un omagiu plin de afecţiune adresat seriei originale Millennium." - The Guardian

"Lisbeth Salander reprezintă emblema unei epoci corupte şi tulburi... Un înger feminist răzbunător." - The Times

Primele 3 volume:You May Also Like

6 comments

 1. Nu am auzit pana acum de aceasta serie.... pare interesanta,merita?

  RăspundețiȘtergere
 2. Am Auzit De Seria Asta, Dar Eu Cand Aud Spioni Si Secrete Guvernamentale Si Crima Etc. Imi Vine Rau :)) Nu Imi Place Deloc Genul Asta De Lectura, Nici Filmele Nici Serialele. Dar Nha Niciodata Sa Nu Spui Niciodata :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Aaa, ce tare, eu stiam de celelalte carti, dar nu stiam ca sunt intr-o serie. Imi plac misterele si chiar vreau sa citesc seria :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am auzit de aceasta serie pana acum ,dar pare interesanta . Imi plac romanele politiste si sper sa ii acord o sansa in viitor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu am auzit de aceasta serie pana acum ,dar pare interesanta . Imi plac romanele politiste si sper sa ii acord o sansa in viitor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Hmm, nu stiam de aceasta serie, dar sigur ii voi da o sansa! Editura Trei aduce carti super interesante si dupa care suspin mult atunci cand le vad la booktuberii mei preferati, so thumbs up for Trei!

  RăspundețiȘtergere