sâmbătă, 10 octombrie 2015

The Coffee Book Tag!

Yupii, o alta leapsa! Vreau sa-i multumesc lui Yuki pentru tag #hugs ^-^ Sunt curioasa in privinta intrebarilor - nici macar nu m-am uitat peste ele, asa ca am sa le citesc odata ce le pun pe blog - si zic sa-i dam bice!

1. Cafea neagra: O carte in care intrii cu greu, dar care dispune de multi fani.

Va mai plictisesc iar cu "Divergent"? :)) Okay, hai sa zicem de... "Apartamentul". Desi e o carte care nu s-a dovedit de aruncat, mi-a fost foarte greu sa inteleg ce se petrece. Ori personajul era prea nevrotic pentru mine, ori autorul era un fel de Bacovia al turcilor.


2. Peppermint mocha: Numeste o carte/serie care devine mai populara pe durata verii sau in zile festive.

Hmm, nu stiu de voi, insa eu nu le am cu booktuberii. Adica deloc! Mai urmaresc un clip doua de pe la noi si vreo 2-3 booktuberi de pe afara, dar nu stau cu sufletul la gura si cu urechea plecata la tot ce e "in ton". Totusi, daca ar fi sa ne luam dupa chestii-de-citit-vara, cred ca Epica si YFC sunt in top. Dar in ordinea asta. De ce? Pentru ca Epica scoate carti de dragoste pe care le citesti repede si de care te indragostesti, iar Editura Trei, cu el ei YFC pentru ca mai arunca vara cate o carte (ei toamna parca sunt mai activi) super populara in strainatate sau carti must-have (numai eu le colectionez?).


3. Ciocolata calda: Care e cartea preferata din copilarie?

Stiti povestea cu eu-nu-citeam-cand-eram-mica, nu? Ei bine, cred ca am o cateva carti preferate pe la tara, la bunici, pe care nu ma indur sa le dau. Nu le mai stiu titlurile, dar era cartea asta cu "Din lumea necuvantatoarelor" de Emil Garleanu si uff, o citisem aproape pe toata :)) One of my fave!


4. 2 shoturi de expresso: O carte care te-a tinut in priza de la inceput pana la final.

Uu, sunt destul de multe, insa sunt din cele pe care le citeam inainte. Acum parca nimic nu-mi mai convine :( Seria "Eve", seria "Fortele raului absolut", "Alaska", "Anna...", "Lola...", chiar si "Mic dejun la Tiffany". Lista continua!


5. Starbucks: Numeste o carte pe care o vezi pretutindeni.

"Fifty Shades", da' se mai pune problema?! ~.~"


6. That hipster coffee shop: Ofera-i unui autor roman recunostinta. Care este acesta?

Ma inclin in fata lui Cartarescu. Nu credeam ca aveau sa-mi mai placa romanele de pe plaiurile noastre!


7. Oops! Din greseala am luat cafea decofeinizata: Numeste o carte de la care asteptai mai mult.

* pff, eu mereu beau decofeinizata :)) *

"Numara stelele" ar fi un exemplu. Nu stiu la ce ma asteptam, insa cartea nu m-a surprins in vreun fel :(


8. Amestecul perfect: Numeste o carte care a afost atat amara cat si dulce, ca intr-un final sa fie satisfacatoare.

"Jurnalul unui adolescent timid" imi vine prima in cap. Nu spun amara ca nu-a-fost-buna-sau-m-a-plictisit, ci amara ca mi-se-rupea-sufletul, iar finalul m-a lasat ca dupa o furtuna. Idem "Alaska".


Siii, la final, asa cum se cuvine, sa dau mai departe leapsa. Hmm, tu! Da, tu! Daca ai citit postarea si vrei (ma rog, esti obligat de Regina Dragonilor), considera ca leapsa asta este pentru tine. Fie ca lasi raspunsurile pe blog, intr-un comentariu sau ca le asezi pe blogul pesonal intr-o postare. Si nu uitati de sursa de unde ati preluat leapsa ;)

Diana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...