În curând la Editura EPICA!

by - martie 21, 2016

Unu… doi… trei… patru… cinci… șase… șapte… opt… nouă… zece.

— Numele meu este Kacey Cleary. Acum patru ani, mașina în care eram a fost lovită de un șofer beat. Mama mea, tatăl meu, cea mai bună prietenă a mea și iubitul meu au fost omorâți cu toții. Eu am fost nevoită să stau în mașină, ținându-l de mână pe prietenul meu mort, ascultând-o pe mama mea cum își dădea ultima suflare, până când paramedicii au reușit să mă scoată de acolo.

Fac o pauză să înghit în sec. Unu… doi… trei… De data asta recurg la respirații profunde. Respirații lungi, profunde. Nu sunt scurte. Sunt uriașe. Sunt monumentale.

— La început, m-am folosit de alcool și de droguri ca să îmi anihilez durerea. Apoi am trecut la violență și la sex. Dar acum, spun eu, uitându-mă drept în ochii doctorului Stayner, prețuiesc faptul că o pot îmbrățișa pe sora mea, că pot râde împreună cu prietenii mei, că pot să mă plimb, că pot să alerg. Că sunt în viață. Că pot să respir.

Sunt la suprafața apei.

Și de data asta voi rămâne acolo unde îmi este locul.

,,Zece respirații scurte" / Ten Tiny Breaths, K. A. Tucker, în curând la Editura EPICA.

,,Tucker plusează necruțător cu și mai multă dorință și tensiune erotică la fiecare întâlnire a celor doi tineri protagoniști, Kacey și Trent. Aveți în față un roman plin de romantism, cu personaje secundare creionate ingenios – un mod captivant de a porni o serie care va frânge inimi.” (Kirkus)

,,Este una dintre cele mai bune cărți de ficțiune contemporană pentru tineri. Trebuie citită de toți cei ce iubesc poveștile de dragoste inspirate din viața reală cu și despre tinere puternice și independente." (Jen Lamoureux Hypable.com)

Pentru fanii romanelor „E ușor să te iubesc” de Tammara Webber, „Destine la limită” de Katie McGarry și „Intimidare” de Penelope Douglas.


Cărțile acestei autoare se află pe wishlist-ul meu de ceva vreme și abia așteptam să apară și la noi una dintre cărțile ei. sinceră să fiu, nu m-am așteptat la o copertă așa de asdfghjkl *.* #musthave

Diana

You May Also Like

0 comments