In My Mailbox #20

by - martie 02, 2016


Bonjour, cititori ^.^ ! Va vine sa credeti ca e deja primavara? Eu zau ca abia astept sa vina vara! Nu stiu daca pentru ca o sa am o gramada de activitati sau pentru ca o sa am timp sa fac mai multe chestii, ci mai mult pentru faptul ca o sa scap de stresul asta - mda, un fel de liniste dinaintea furtunii T-T - cu scoala si examenele si ce-or mai fi si o sa pot sa dooorm. Mda, bine m-am nascut obosita. 

Dar nu despre asta e postarea de azi. E despre toooooateeee chestiile pe care le-am adunat in luna februarie - urmeaza si un Wrap Up si un TBR - si despre noii sponsori :3

*ordinea este pur si simplu meli-melo :> *


De la noul sponsor al blogului, SuperErou, am primit primele numere din "Harap-Alb Continua" si "Tinerete Fara Batranete" impreuna cu un suport de pahare super cute :> Sunt foarte curioasa in privinta acestor benzi desenate romanesti si sunt sigura ca or sa-mi placa. Le-am rasfoit putin si pot spune ca grafica e geniala! Apreciez enorm la ei faptul ca mi-au trimis toate numerele #GodBless - pe care le puteti achizitiona de aici si aici.


Cei de la Lex Comics mi-au trimis ultimele numere din "Thor", "The Amazing Spider-Man", "Ironman" si "Deadpool", dar si albumul-super-fantastico-genial "Civil War". Pe majoriatea le-am citit, insa cel mai entuziasmata sunt de album - care e destul de gros, dar care arata super in interior :3


EatComics mi-a trimis noul numar din "The Walking Dead", proaspat-aparutul "Prometheus" si albumul "8pt: Exilul" de care sunt foarte curioasa *.*


Alt sponsor nou al blogului este si Editura Nemira care mi-a trimis celelalte doua volume din seria "Delirium" si *drums* "Regina Rosie" despre care tot booktube-ul vorbeste si pe care TREBUIE sa o citesc!


Acum, ce am mai cumparat de la Anticariatul Unu - care pe buna dreptate, dupa libraria online Libris devine preferatul meu in materie de "cele mai mici preturi". Inainte sa spuneti ceva cum ca "da, dar sunt de la anticariat" sau "au fost deja citite" sau "poate au urme (pagini indoite, rupte, subliniate etc.)", va spun din start NU! Cele patru carti cu regine au fost in folie si mda, am dat pe toate 20 de lei, iar "Jumatatea Rea" era la 10 lei si zau ca pot jura ca e din librarie. Vi-l recomand cu caldura pentru ca puteti avea incredere in ei! (Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, cred ca pot livra si prin Posta in restul tarii.)


Frumusetile astea le-am comandat de pe Bookcity pentru ca aveau reducere si pentru ca mi s-au parut cele mai ieftine pe care le-am putut gasi atunci. Site-ul e bun de stiut pentru ca are reduceri bunicele si transport gratuit prin Posta Romana - daca nu ma insel. Daca sunteti curiosi de cum a fost la intalnirea cu Jenny Han, puteti citi articolul cu un click aici. Data viitoare ne vedem cu Leigh aka autoarea-seriei-"Grisha".

P.S. Editura Trei s-a alaturat si ea sponsorilor blogului ^-^


Pentru ca e mai mult decat geniala si adfghjk si cum vreti sa-i spuneti, Katie mi-a trimis cateva swag-uri (si cum pe unele dintre ele le am in dublu exemplar, am sa le includ intr-un concurs) semnate. Thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you thank you! De la Carturesti am mai luat un semn cute de carte, iar pe cel cu Wilma (parca asa o chema :))) l-am gasit in "Jumatatea Rea".


Va spuneam data trecuta ca imi lipseste unul dintre volumele colectiei rosi de la Adevarul, iar o cititoare (un dreamer) super amabil si dragalas :3 mi-a oferit-o la schimb. "Maximul Ride" (ca doar aveam al treilea volum in biblioteca de secole) si "Destine paralele" (care in ciuda copertii are o descriere foarte interesanta *.*) sunt si ele primite in urma unor schimburi. "Percy Jackson" e cumparata (cu doar 10 lei) si e un fel de spin-off cu dosarele tuturor semizeilor. Okay, e una dintre cartile care intra la placeri (ne)vinovate :D


Primele doua volume din "Vrajitor si vrajitoare" sunt primite de la Blind Date-ul organizat de Alexandra - stati pe aproape, caci urmeaza sa organizez si eu unul pe blogusor (sper ca o sa fiti interesati ^.^), iar cealalta carticica (de care n-am auzit in viata asta) este primita in urma unui sondaj facut de cei de la Editura All. Descrierea m-a facut curioasa in privinta ei, asa ca abia astept sa o citesc (mai ales ca are putine pagini, asa ca o sa o termin super repede).


De la chiosc mi-am luat cele doua carti de colorat pentru adulti (pentru ca na, daca toata lumea le lauda am zis sa vad si eu care-i faza) si nu stiu daca sa vi le recomand sau nu. De fapt nu! Nu vi le romand. Pentru ca daca adunati suma pe care o dati pe amandoua (30 lei in cazul meu), va puteti lua una mult mai buna din librarie aparuta la Editura Corint sau la Litera sau pe unde au mai aparut. Multe desene se repeta si in ciuda efectului lor de relaxare, pe bune ca incepe sa te enerveze cand colorezi pentru a doua oara acelasi desen. Ah da, si creioane colorate. Pentru ca aveti nevoie de mai mult de 6 culori sau 12 (cate aveam eu in seturile anterioare). Iar in comparatie cu cele pe care le aveam, vi le super recomand pe cele de la Bic pentru ca sunt mult mai intense si mult mai diversificate.

Mai jos sunt si cateva pagini din carti ca sa va faceti o idee despre ele. Mandalele...



* observati diferenta dintre culorile Bic si cele pe care le aveam eu. Ah, si faptul ca s-a pocnit cotorul iar acum oricand mi se pot dezlipi paginile. Good job, Litera -_- ! *



... si "gradina de vis".





Cam astea sunt carticelele pe care le-am adunat luna asta! Puteti urmari pagina de instagram a blogului (da, am facut-o si p-asta!) daca vreti sa vedeti mai multe poze cu si despre carti.

Voi ce ati mai adunat luna asta? Pareri in legatura cu carticelele, swag-urile si benzile desenate de mai sus? :>

Diana

You May Also Like

4 comments

  1. Câte cărți! Sunt foarte curioasă de Maximum Ride, acum câțiva ani știu că mi-o doream tocmai din motivul că era cu un grup de copii și mi se părea super cute :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de carti! Sa le citesti cu placere. Am si eu pe lista seria Delirium, Regina rosie si cele doua carti ale autoarei Jenny Han. Sper sa mi le achizitionez cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uuuu ce de carticele! Cat de mult imi doresc sa imi cumpar o carte de colorat pentru adulti, dar imi e teama ca nu m-as mai opri din colorat :))
    Lectura placuta :*

    RăspundețiȘtergere