Weekly bookish updates #11

by - martie 05, 2017* click pe coperți pentru detalii :) *
Editura Polirom
În curând:

Editura Art
În curând:
Trebuie să recunosc, pe cât de neobișnuită pe atât de interesantă mi se pare această carte. Hmm, s-o punem pe wishlist zic :D :))
Editura Arthur
În curând:

Recent publicată:

Editura Herg Benet
În curând:

Cei de la Herg Benet sunt plini de surprize :) Mai întâi traducerile, apoi edițiile noi, CARTONATE, ale cărților deja îndrăgite. Trebuie să vă spun că planificam să citesc această serie și mă bucur că a fost reeditată. Nu mă pot considera o fană a coperților, dar tot sunt mai bune ca primele ^^” sper ca cei de la editură să continue cu edițiile cartonate - poate și pentru traduceri, de ce nu ^_^
Editura Rao
În curând:

Editura Leda Edge
În curând:


Mai aude cineva un cor de îngeri cântând? *.* AAAAAAAAASDFGHJKL! #fangirl
Revenind... Adooor cartea asta! De când a apărut în State și de când am aflat că o să fie tradusă și la noi am avut două gânduri: 1) sper să păstreze coperta sau să aleagă una decentă și 2) Doamne, abia aștept să pun gheruțele pe ea! 
Editura Trei
Recent publicate:


Editura Litera
Recent publicată:

Editura Corint
Recent publicate:Aceastea sunt aparițiile din această săptămână ^.^ Păreri? Ați pus ochii pe ceva? Eu sigur pun câteva în lista cu dorințe :)

You May Also Like

2 comments

 1. DECI ȚIP ÎN ACEST MOMENT DE FERICIREEEEE
  O,doamne.
  Ok.
  Îl iubesc pe Pierre Lemaitre și chiar mă întrebam ce s-a întâmplat cu volumul 3 din seria Vehoeven (ei au tradus 1,2 și 4 lol), apoi am aflat că al treilea volum e disponibil dintr-un anumit motiv doar în franceză.
  Am citit și Anna în veșmânt de sânge de Kendare Black și aștept de muuult să se traducă Trei coroane întunecate și la noi. Finally.
  Toate cărțile de la Art par extrem de interesante și le vreau. :D
  Mulțumesc mult pentru articol, chiar mi-a făcut ziua mai bună! :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. hihi, mă bucur mult că ți-am înveselit ziua ^_^

   nu am citit încă nimic de Lemaitre, dar sper s-o fac curând - coperțile sunt chiar grozave, iar plot-ul pare super interesant *.*

   Anna în veșmând de sânge e și pe TBR-ul meu, dar nu cred să mai apuc s-o citesc prea curând ^^”

   xx

   Ștergere