Seria "DINCOLO DE MOARTE" de Adina Speteanu

by - februarie 05, 2014

Destine Pierdute (vol 1)"Pentru Natalia, viata ei este asa cum si-a dorit. Liniste, normala, fara evenimente surprinzatoare. Insa odata cu aparitia Lorenei lucrurile incep sa se schimbe, iar legendele prind viata. Realitatea nu este niciodata ceea ce pare. In spatele unei lumi aparent normale, intotdeauna se afla secrete periculoase, uneori mortale. 

O prietenie interzisa de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibila pune in pericol viata tuturor. Un suflet insetat de razbunare isi cauta dreptatea. Intr-un joc al mortii, salvarea sta numai in fortele proprii. 
Tradari, minciuni, si o legenda ce schimba totul. 
Cand nu mai ai nimic de pierdut, sa ramai in viata este cel mai greu ..."
Jocul Secretelor (vol 2)


"Natalia a acceptat să lupte de partea lor. Însă ce nu știe este că alegerea ei duce la consecințe la care nu s-ar fi gândit niciodată, mai ales când familia ei pare să fie mai implicată decât și-ar fi dorit. Dragoș nu intenționează să îi permită să se apropie de Strygorra și de statutul pe care destinul i l-a oferit. În același timp, informații din trecutul agitat al nemuritorilor se întorc să îngreuneze misiunea pe care Natalia trebuie să o ducă la final.

Presată de evenimentele care îi pun în pericol pe cei dragi, Natalia înțelege că singura șansă de izbândă sunt forțele ei proprii. Este singură într-o luptă din calea căreia nu poate fugi odată ce a călcat în lumea nemuritorilor. Iar legenda pe care o întruchipează devine mai vie cu fiecare secundă.
Secrete ce ar fi trebuit să rămână ascunse pe vecie revin în lumea umbrelor, unde răul domnește de secole.
Uneori, să fii cel ales nu este cel mai fericit lucru care ți se poate întâmpla."

You May Also Like

0 comments