Bookish Scenarios

by - octombrie 26, 2014

Am gasit niste intrebari interesante pe blogul RIOT! Books si am zis sa preiau. E un fel de leapsa sau provocare sau nu stiu, dar a parut interesant :))

1. Trebuie să renunți la toate cărțile tale și poți să păstrezi una din genurile următoare: contemporary, fantasy, non-fiction și un gen pe care-l alegi tu. Ce cărți păstrezi?

CINE A ZIS CA RENUNT LA ELE?! :O 
Ugh, daca la Apocalipsa Zombie as ramane fara ele, as pastra "Cautand-o pe Alaska", pff seria "Jurnalele Vampirilor" #duah, non-fiction nu prea am siiii "Eve". Da pe asta as salva-o si eu :))


2. Ești la o librărie și auzi un adolescent care-i spune mamei sale că nu le place să citească, dar mama respectivei persoane insista să-și aleagă o carte. Mergi la ei și le recomanzi o carte care le-ar plăcea și persoanelor care nu au o pasiune pentru citit - care e cartea?

Ceva funny si creativ. Ca "Jurnalul unui pusti" sau "Insemnarile unei pustoaice" sau "Emily the Strange", iar daca astea sunt prea infantile, ceva de John Green =D


3. Nu ești într-o dispoziție prea bună și vrei să alegi o carte care să te facă să te simți mai bine. Ce carte ai alege?

Jurnalele Vampirilor :))) #nonusobsedata 
Mai am de citit 5 carti de citit din serie :)) 
Un maraton de citit si gata ma transform in zombie :)


4. Călătorești în timp pe vremea când erai mai tânăr. Ce carte te-ai vedea citind?

Nimic :))) 
Diana. Nu. Citea. 
Ba chiar uram sa citesc :))) - desi aveam o obsesie inexplicabila cu Harry Potter O.o


5. Prietenii tăi te surprind cu o excursie de 4 zile și ai o oră ca să-ți faci bagajul. Ce carte pui în bagaj?

"Jurnalul unui adolescent timid". Cred ca o sa ma apuc de ea curand, ca tot veni vorba ;)


6. Casa ta a fost jefuită! Toată lumea e bine, dar biblioteca ta nu e bine. Ce carte speri că nu a fost furată?

NICIUNA :O 
Sunt atasata foarte mult de toate cartile din camera mea. Pe cele din camera alor mei pot sa le fure :)) 


7. I-ai împrumutat o carte unui prieten și el o returnează într-o condiție groaznică. Ce faci? a) Te prefaci că nu ai observat b) Le spui să-ţi cumpere cartea sau c) Le distrugi o carte fără ca ei să ştie.

IL IMPING PE SCARI "DIN GRESEALA"
The fuk! Ii spun sa-mi ia alta. Duahh. Apoi il imping pe scari =D


8. Ai posibilitatea să alegi un autor care să scrie o continuare la o serie sau încă o carte. Pe cine alegi?

As vrea ca John Green sa urmeze exemplul lui Stephanie Perkins. Anna si St. Claire revin in "Lola si baiatul de treaba din vecini" ca personaje secundare. Cum ar fi fost daca Augustus si Alaska s-ar fi cunoscut? Sau Colin si Colonelul? E interesanta abordarea.


Siii astea au fost. Nu stiu daca trebuie sa dau mai departe intrebarile, dar daca sunt persoane care au raspuns deja sau care vor sa raspunda, suntem curioase sa va aflam raspunsurile :3

- Diana

You May Also Like

0 comments