Top 5 Wednesday: Most Hated Character Names

by - ianuarie 21, 2015

Hey! Mi-era dor de T5W si cum pe grupul de pe facebook n-a mai zis nimeni nimic, am zis sa ma interesez si sa incep sa reiau aceasta rubrica - cu speranta ca si ceilalti bloggeri sa reia obiceiul ^-^. 
Am investigat putin si se pare ca toata sarada a pornit de la o vloggerita, pe numele ei de utilizator gingerreadslainey. Am vazut si cateva topuri facute, dar ca sa fiu sigura, am sa le iau pe toate de la inceput. Asa ca in fiecare saptamana am sa fac aceasta postare, cu tema respectiva. 
Tema din aceasta saptamana este: Top 5 Nume De Personaje Pe Care Le Urasc. Cred ca o sa fie destul de greu pentru ca trebuie sa rasfoiesc cateva carti sa-mi aduc aminte de numele personajelor - sunt primele lucruri pe care le uit la o carte ^^"

5. Tobias ("Divergent") - Toata lumea il cunoaste cu numele de Four si sincer, si asta e ciudat, dar si mai ciudat e numele adevarat al personajului. Nu imi place numele si suna cam aiurea - mai ales spus in engleza.


4. Clay Jensen (" Cele tre1sprez3ce motive") - Hmm, nu o am cu numele americane, dar e prima data cand am auzit de numele asta. Pentru un tip, ma asteptam la Jensen sau Jason ca prenume, nu Clay o.O


3. Graham Larkin ("Uite, asa arata fericirea") - Okay, numai pe mine ma face sa rad numele lui? Cum sa-ti numesti personajul Graham? Dar si mai rau, cum e sa fi o persoana reala cu numele asta? Nu vreau sa fiu rea, dar chiar nu mi se pare potrivit pentru un presupus personaj (care mai e si actor celebru in carte).


2. Oksa Pollock si Tugudal ("Oksa Pollock") - Stiu ca sunt 2 nume, dar sunt foooarteee ciudate. Okay okay, autoarele sunt din Franta, dar suna putin cam prea ciudat Tugudal :/. De ce nu i-a numit Jacqueline si Pierre? 


1. Sookie Stackhouse ("Vampirii Sudului") - Am avut o tentativa de a citi seria, dar nu cred ca-i pentu mine. Mi-e antipatic personajul si cred ca d-asta. E cel mai groaznic nume pe care l-am putut gasi intr-o carte. Aproape ca mi-e mila de personaj si de autoare. Aproape!



Si cam asta a fost topul. Sper ca nu am fost prea rautacioasa :) Intr-un final, am ajuns sa fac topul unor nume de personaje ciudatele, nu neaparat pe care le urasc. 
Voi ce parere aveti? Stiti personaje cu nume ciudate sau pe care le urati? 
Daca a mai facut cineva topul, lasati comm cu link-ul sa arunc si eu un ochi ;)

- Diana

You May Also Like

1 comments