In curand la Editura TREI!

by - iulie 08, 2015

În mult așteptata continuare a bestsellerului Niciodată împreună?, Camryn și Andrew își urmează pasiunea pentru muzică și trăiesc la maximum fiecare clipă, așa cum au jurat să o facă. Însă când un eveniment nefericit le întunecă viața, relația lor e pusă la grea încercare. În timp ce Camryn se luptă cu depresia, Andrew ia o hotărâte curajoasă: să pornească împreună într-o călătorie de-a lungul Statelor Unite. Un bun prilej pentru ei sa redescopere pasiunea, spiritul de aventură și o serie de provocări pe care nu le-ar fi bănuit niciodată.

Cu cinci luni în urmă, Camryn și Andrew, amândoi luptându-se cu probleme în viața personală, se întâlnesc într-un autobuz Greyhound. Între ei se înfiripă o poveste de dragoste, demonstrând că, atunci când doi oameni sunt meniți să fie împreună, destinul va găsi o cale ca lucrul acesta să se întâmple.

În noua carte a lui J. A. Redmerski, vom vedea dacă relația dintre Camryn și Andrew e îndeajuns de puternică pentru a face față obstacolelor de tot felul.

Primul volum:

O simplă lecție de seducție între doi prieteni se poate transforma în mult mai mult...

În ciuda firii sale sociabile, Olivia nu se simte deloc în siguranță în preajma barbatilor. Dar odată cu mutarea la Edinburgh, începe o nouă viață.

Nate Sawyer e un jucător fermecător, care nu-și ia niciodată vreun angajament față de nimeni.

Așa că atunci când Olivia apelează la el, Nate se oferă să o inițieze în arta seducției, iar legătură lor se transformă curând într-o poveste de dragoste pasională.

Însă Nate nu pare dispus să-și trădeze convingerile și riscă astfel să piardă pentru totdeauna iubirea vieții sale...

Primele doua volume:You May Also Like

0 comments