In curand la Editura ARTHUR!

by - octombrie 24, 2015


Editura ARTHUR vine cu o reeditare a unei serii consacrate! Desi seria "Cronicile din Narnia" a aparut la Editura RAO - intr-un box set dragut, zic eu -, se pare ca o sa avem parte de o improspatare a editiei. Am inteles ca traducerea celor de la Rao era veche si pe alocuri gresita, astfel ca initiativa celor de la Arthur pica la fix. Copertile sunt diferite si desi imi placeau parca mai mult cele de la Rao, trebuie sa recunosc ca nici astea nu-s urate. 

Oh, si ca tot veni vorba de reeditari, se pare ca si seria "Harry Potter" va fi publicata tot de Arthur. Sincer, tanjesc dupa asta! Am incercat sa caut din nou cartile, insa nu se mai gasesc - sau daca se gasesc, nu e intreaga serie si nu se pupa formatul -, dar mi-e putin frica in ceea ce priveste copertile! 

Voi ce parere aveti?

Diana

You May Also Like

6 comments

  1. Pentru Harry Potter Chiar M-as Bucura Daca Se Face O Reeditare. Si Eu Am Cautat Cartile Ca Nebuna Si Nu Le Gasesc Nici Unde Decat Pe OLX Si Okazii ( De Unde Nu Multumesc, Am Mai Luat Asa O Carte Si Nu Era Ceea Ce Trebuia, Asa Ca M-am Invatat Minte ) Plus Ca Sunt Folosite Sau Cine Stie In Ce Stare Este Si Eu Am O Obsesie Cu Pastratul Cartilor, Eu Am Grija De Ele, Ale Mele Arata De Parca Nici Nu Ar Fi Fost Atinse, Nu Subliniez In Ele Si Nu Le Indoi Si Nici Nu Prea Imprumut. Din Cate Am Inteles Harry Potter Nu Se Gaseste In Librarie Din Cauza Ca Editura Care A Publicat Seria Acuma Nu Mai Exista. Chiar Ar Fi Dragut Sa Pot Sa Le Cumpar, Cand Le Citeam Eu Eram Prin Clasa A 5-a, Nu Prea Ma Interesa Pe Mine Sa Si Cumpar Carti :)) Dar Chiar Imi Doresc Sa O Am Pentru Ca E Cartea Copilarie Mele. Am Vazut Pe Net O Poza Cu Seria Harry Potter Care Pe Margine Avea Cladirea Hogwards Alcatuita Din Cele 7 Parti Ale Seriei, Deci Daca Aveai Toata Seria Aveai Toata Cladirea, Ce Minunat Ar Arata Asa In Biblioteca. Mi-ar Placea Sa Fie Asa Copertile. Despre Cronicile Lui Narnia Nu Prea Stiu Multe, Cred Ca Am Vazut Primul Film.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit doar primele două volume din Cronicile din Narnia ,nu prea mi-a plăcut stilul autorului ,probabil pentru ca sunt cam mare pentru ele :)) Mă bucur ca se reeditează Harry Potter .Mi-a plăcut foarte mult și l-am căutat ,vrând sa-l ofer drept cadou unui verișor ,dar nu l-am găsit nicăieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehe, ce veste buna mi-ai dat. Cautam unele volume din HP de ceva timp pentru copiii unei prietene si nu le-am gasit nicaieri. Merci :D. Abia astept sa apara.

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit s-a gandit cineva sa reediteze seria Harry Potter !! :> Am tot cautat seria si nu o gaseam deloc...macar acum exista o speranta :)))
    Iar seria "Cronicile din Narnia" cred ca este destul de interesanta...asa ca de abia astept sa apara si ea :3

    RăspundețiȘtergere
  5. Postarea E In Mod Special Despre Cronicile Din Narnia Dar Comment-urile Sunt In Special Despre Harry Potter ( Inclusiv Al Meu :)) ) Numai Eu Gasesc Asta Funny ? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut in Anglia niste reeditari ale cartilor Harry Potter si sunt superbe! Din pacate nu mi le-am cumparat dar mi-a ramas gandul serios la ele. Ar arata super in orice biblioteca.

    RăspundețiȘtergere