Nou la Editura LITERA!

by - decembrie 02, 2015


Condamnat cândva pe nedrept, Fergus O’Breane a pierdut totul: părinţi, logodnică şi prieteni. O întorsătură fericită a sorţii îl ajută să se întoarcă în Anglia bogat, puternic, admirat şi cu aliaţi lipsiţi de scrupule. Comploturi, răpiri, tâlhării, asasinate – fostul puşcăriaş devenit marchiz pare în stare de orice pentru a se răzbuna. 

Aflată în pragul sinuciderii, Susannah, fiica unui spânzurat, primeşte un ajutor nesperat de la un misterios binefăcător care îi dăruieşte o casă, avere şi un titlu. Dar toate acestea au un preţ, iar Susannah va fi nevoită să se implice într-un complot a cărui ţintă pare să fie frumoasa Miss Trevor...


Condamnat cândva pe nedrept, Fergus O’Breane a pierdut totul: părinţi, logodnică şi prieteni. O întorsătură fericită a sorţii îl ajută să se întoarcă în Anglia bogat, puternic, admirat şi cu aliaţi lipsiţi de scrupule. Comploturi, răpiri, tâlhării, asasinate – fostul puşcăriaş devenit marchiz pare în stare de orice pentru a se răzbuna. Povestindu-şi copilăria petrecută în izolare şi lipsită de iubire, Susannah îi dezvăluie totodată lui Brian de Lancester planurile de îmbogățire ale tatălui ei, care aveau să-l ducă la spânzurătoare. 

Brian întrezăreşte în relatarea sa firele unui complot ce pare să aibă legătură cu familia unui conte şi chiar cu un acolit al lui Rio-Santo. Dar ce legătură ar putea fi între marchiz şi omul condamnat pentru falsificare?


Condamnat cândva pe nedrept, Fergus O’Breane a pierdut totul: părinţi, logodnică şi prieteni. O întorsătură fericită a sorţii îl ajută să se întoarcă în Anglia bogat, puternic, admirat şi cu aliaţi lipsiţi de scrupule.

Comploturi, răpiri, tâlhării, asasinate – fostul puşcăriaş devenit marchiz pare în stare de orice pentru a se răzbuna.


Una dintre seriile care mi-a atras atentia, "Misterele Londrei" intra direct pe wishlist-ul meu, atat pentru descriere cat si pentru coperta - ma rog, toate trei. Sunt o mare fana a istoriei Angliei si tot ce tine de "medieval", asa ca aceasta serie sper sa merite. A citit-o cineva? Ce ziceti de ea? :)

Diana 

You May Also Like

1 comments

  1. Si eu sunt o mare fana a Angliei, mai ales din acea perioada. Au intrat, bineinteles, si in lista mea de "to read" :D

    RăspundețiȘtergere