Top 5 Wednesday: Carti din wishlist pentru 2016

by - decembrie 30, 2015

Salutare, cititori :) ! Va vine sa credeti ca anul asta e pe duca? o.O Zau ca parca s-a dus prea repede! Anul asta am avut colaborari noi, am intalnit persoane pe care credeam ca n-am sa le intalnesc, am vazut locuri geniale, mi-am urmat instinctul si am inceput sa-mi pun pe picioare viitorul.

Dar nu despre asta e postarea de azi. Nup! E despre cartile pe care as vrea sa le am in 2016. Carti care se afla pe wishlist-ul meu si pe care ori mi le-am dorit de secole, ori le stiu de curand, ori pur si simplu sunt carti care mi-au captat atentia fara prea multe detalii.

5) "Ma gandesc la ea non-stop" de Andreea Catalina - o carte despre care am tot auzit vorbindu-se, o carte cu o coperta geniala, o carte care din pacate nu se mai publica :( Autoarea nu mai poate publica si alte exemplare, insa eu tot sper ca printr-un miracol sa pun si eu mana pe un exemplar tiparit * points at you * * daca stii pe cineva care o vinde * *ponts at me * * stii unde ma gasesti * :D Mi-o doresc ataat de tare! Adica numai uitati-va la ea:


4) Carti de E. Lockhart - desi am in biblioteca "Mincinosii", nu am citit pana acum nicio carte de-a autoarei. Cu toate acestea, insa, Editura Trei a facut o treaba geniala in ceea ce priveste copertile cartilor, asa ca dupa ce am citit si descrierile, am zis ca tre' sa le citesc neaparat!


3) "The Originals" de Julie Plec - okay, poate ca multi dintre voi stiu de serial, insa pentru cei care nu stiu, macar de "Jurnalele Vampirilor" sa fi auzit *pff, numai cat v-am batut eu cu serialul asta la cap... * Dupa succesul serialului, producatoarea s-a apucat de scris primele trei carti. Nu stiu daca este o triologie sau daca seria mai continua, insa cartile astea se afla pe wishlist-ul meu cam de cand au aparut pe piata *oh, si la Okian sunt 30-35 lei, adica pff, mi le pot lua oricand, nu?! *


2) "Love, Rosie" de Cecelia Ahern - nu are rost sa va mai spun ca filmul a fost mirific. Si nici ca imi doresc cartea asta. Cred ca v-ati obisnuit cu mine si obsesiile mele. Dar totusi, doar uitati-va la coperta *.*


1) "The Carrie Diaries" de Candace Bushnell - asta e noua! Cu totii ati auzit de seria "Sex and the City", corect? Ei bine, o mai stiti pe Carrie, personajul principal, jucata de Sarah Jessica Parker? Mda, nu, nu m-am apucat de serii d-astea... cel putin nu inca. "The Carrie Diaries" spune povestea lui Carrie inainte de "Sex and the City", in perioada cand era inca o adolescenta din Connecticut. M-am indragostit nebuneste de serial - cam la fel de mult ca de "Love, Rosie" - si am cautat cartile. Okay, da, se pot cumpara si cu copertile initiale (care nu-s chiar asa de urate), dar cum sa le vreau cu copertile alea cand cele tie-in arata ASA! Trist e ca ori A) le gasesc pe ambele si nu le pot cumpara, B) gasesc doar primul volum sau C) nu le gasesc deloc. Wish me luck!



Cam astea sunt carticelele care sper sa-si gaseasca loc pe rafturile bibliotecii mele in 2016. Voi ce carti vreti sa va luati in 2016, asa pentru inceput? :)

Diana

You May Also Like

13 comments

  1. OMG! Nici nu aveam idee ca The Carrie Diaries e facut dupa niste carti! Si ca Sex and the City are vreo legatura cu Carrie! OMG. :'( Gata, ma apuc de serial, deja l-am cautat si l-am gasit. =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Love, Rosie e numele filmului, cartea se numea la inceput altfel, iar dupa au aparut si editii cu Love, Rosie. La noi se gaseste cu numele Suflete pereche. Omg. Da, si pe asta o vreau. Si cartile cu Carrie. :( Plang.

      Ștergere
    2. :)) feel you!

      Stiu de "Love, Rosie" se numea "Where rainbows end". O am in romana ce-i drept, dar nu-mi place coperta si astept s-o citesc direct in engleza.

      Serialul "The Carrie Diaries" e genial. Ti-l recomand!

      xx

      Ștergere
    3. L-am vazut. M-am apucat acum se Sex and the City si am vazut deja doua episoade. :)) Mersi, daca nu citeam asta, nu aflam de legatura dintre ele prea curand.

      Ștergere
    4. :)) Ma bucur ca te-am putut ajuta. Vizionare placuta xx !

      Ștergere
    5. Mersi. Deja am vazut un sezon. Ai idee ce s-a intamplat cu Sebastian? Sau daca el va mai aparea pe undeva? :))

      Ștergere
    6. Sincer, chiar nu. Eu ma intreb ce s-a intamplat cu Adam #WeavshawTeam ^^"
      xx

      Ștergere
  2. Cărțile scrise de E. Lockhart vreau să le încerc și eu, am auzit multe despre ele în ultimul timp. Și wow, nu știam că filmul "Love, Rosie" este inspirat după cartea Ceceliei Ahern.
    Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Love, Rosie" a aparut si la noi cu titlul de "Suflete pereche" (ED. All) ;)

      Multumesc la fel :> !

      xx

      Ștergere
  3. Mie "Mincinosii" mi-a placut super mult, eu zic ca merita sa o citesti si eu vreau sa incerc seria care are la baza serialul "The Originals" iar "Love Rosie" (Suflete pereche) este de ceva timp in wishlist sper ca in 2016 sa o citesc. Cat despre serialul "The Carrie Diaries" l-am vazut acum un an si mi-a placut la nebunie, cand ma gandesc ca s-a anulat intru iar in depresie. Mult succes in 2016 sa iti indeplinesti ceea ce ti-ai propus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, nu-mi spune ca si eu sunt la fel cu "The Carrie Diaries" :'(

      Multumesc mult :3 !

      xx

      Ștergere
  4. Tocmai ce am terminat de scris un articol in care prezint cartile citite in 2015, si in fruntea listei sta Mincinosii. Daca nu era cartea asta, nici nu cred ca mai citeam altceva tot anul, deci iti dai seama cat de mult mi-a placut. Oricum, a fost ceva altfel, sau cel putin finalul, a fost diferit si asta m-a incantat teribil.

    Cat despre wishlist-ul pentru 2016, ohohooo, cuprinde prea multe! Adica, sper sa am timp sa bifez macar un sfert din lista, caci, e greu sa tin pasul si cu facultatea si cu licenta, si cu alte hobby-uri. Ain't nobody got time for that! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam ca sunt si carti dupa care s-a facut serialul The Originals. Cred ca o sa le cumpar si pe acestea. Doamne, ce multe carti interesante suntt

    RăspundețiȘtergere