April Wrap Up & May TBR

by - mai 04, 2016

Uau! Atât zic :)) Chiar am reușit să citesc ceea ce mi-am propus (și chiar mai mult de-atât).

☆ APRIL WRAP UP ☆


* în ordine, cât de cât, de data asta :D *
  1. Tiger Lily de Jodi Lynn Anderson - dacă urmăriți pagina de facebook a blogului, ați văzut că am postat ceva legat de această carte și de ce m-am oprit din a o citi. Problema e că în timp ce o citeam, am zis să fac o pauză să mă apuc de seria „Grisha” pentru teleconferință. Și cum nu am reușit să citesc mare lucru din carte, am abandonat-o. Și bineînțeles că n-am revenit la „Tiger Lily”, ci am continuat să citesc alte cărți în paralel. Apoi când am vrut să continui cartea, am realizat că uitasem anumite detalii :( Păcat pentru că mi-a plăcut super mult cartea și deși n-am apucat s-o termin de citit v-o recomand cu căldură pentru că e o carte grozavă!
  2. Malad de Alexandru Voicescu - *n-are ce căuta aici :)), dar dacă tot i-am făcut poză, nu uitați să treceți să citiți și recenzia :D*
  3. Chemarea monstrului de Patrick Ness - ce pot să zic, iubesc teleconferințele YFC. Și nu pentru că am sponsorizare de la ei și tre' să-i laud. Nu-s genul :P ! Ci pentru că-s de-a dreptul geniale - nu cred că apucam să citesc anumite cărți dacă nu era cu teleconferințele. Și așa am pățit și cu această carte... Mi-a plăcut super mult povestea lui Conor, mi-au plăcut desenele, mi-a plăcut mesajul, felul în care a fost abordat subiectul. Tot! Trebuie citită ASAP! *și că tot veni vorba, luna aceasta ne întâlnim cu autorul de la „Jurnalul unui adolescent timid”*
  4. Diana cu vanilie de Diana Sorescu - uff, chiar mi-a plăcut cartea asta! Deși toată lumea spune că nu-i cine știe ce, eu cred că, așa cum sunt toată cărțile, nu a fost citită la un moment potrivit, de o persoană mai mult sau mai puțin potrivită. Pai mna, doar n-o să-ți placă ce scria Diana despre prietenie, iubiri și vanilie când tu citești numai filozofii, memorii și mai știu eu ce. E o carte ușoară, drăguță, de suflet care poate fi citită pentru relaxare. Nu aveți așteptări uriașe de la ea, lăsați-o să vă surprindă!
  5. PAX #1 (Prăjina malefică) de Åsa Larsson & Ingela Korsell & Henrik Jonsson - o carte pentru copii chiar drăguță, cu desene interesante și o intrigă bună care a reușit să mă surprindă puțin (într-un mod bun, firește).
  6. PAX #2 (Câinele demonic) de Åsa Larsson & Ingela Korsell & Henrik Jonsson - la fel ca primul volum, un roman alert, interesant, la care sunt curioasă cam cum arată continuarea :D
  7. Deadpool #8 - mi s-a părut destul de interesant, diferit față de albumul pe care-l citisem înainte, dar la fel de amuzant, dinamic și colorat.
  8. Deadpool #9 - a fost ceva mai bun, poate, decât numărul precedent (puteți citi recenziile dând click pe titluri pentru a vă lămuri mai bine :D)
  9. Deadpool #10 - ce pot să zic, a fost preferatul meu dintre cele trei. De ce? Păi doar apare și Spiderman :))
  10. The Walking Dead #23 - a fost okay, mai ales că încep să înțeleg care-i faza cu care, să mă prind de ce se întâmplă și să mă familiarizez cu personajele. Un număr destul de dinamic și static în același timp.
  11. The Walking Dead #24 - mi-a plăcut mai mult decât numărul 23 pentru că e puțin mai dinamic, mai plin de personaje și e numărul în care aflăm (sau cel puțin eu ^^”) ceva mai multe despre Rick. Abia aștept numărul viitor *.* !
  12. Delirium #1 de Lauren Oliver - pe la sfârșitul lunii m-am apucat de această carte și trebuie să recunosc că-i destul de plictisitoare la început :/ Sper să-și revină pe parcurs!
Eh, eh, nu-i așa că a fost o lună bună? :)) Cel puțin din punct de vedere al lecturilor ^^” Am citit chiar mai mult decât mi-am propus luna trecută și sper că așa o să se întâmple și luna asta.

☆ MAY TBR ☆


Cum luna mai e destinată tezelor, testelor, ascultărilor, etc. știți voi, chestiile alea care ne fac viața mai grea, am să plec cu zero așteptări în ceea ce privește cititul pentru că e posibil să nu prea am timp să citesc cât mi-aș dori... Dar am să încerc să fac o listă orientativă.
  1. Delirium #1 de Lauren Oliver - v-am spus că tocmai ce m-am apucat de acestă carte și pare ușor plictisitoare. Sper să fie mai okay pe parcurs și sper să nu ajungă un fel de Divergent pentru mine >.<
  2. Delirium #2 (Pandemonium) de Lauren Oliver - dacă tot mă apuc de serie, zic să o și continui...
  3. Delirium #3 (Requiem) de Lauren Oliver - ...ba chiar să o termin. Deși realizez că e puțin cam utopic, am și eu dreptul să visez :))
  4. Benzi desenate - luna asta mă achit de toate benzile desenate, așa că așteptați-vă la o avalanșă de recenzii pentru ele :D
Cam atât la capitolul cărți/benzi desenate. Ați citit ceva din ce e mai sus? Păreri? :)


☆ BONUS ☆



Pentru luna trecută n-am niciun fel de film de prezentat (zău că tre' să fac cumva să mai văd și eu câte un film *sugestii? :D*), daaaar am să vă prezint câteva noutăți în ceea ce privește serialele pentru că A) am rămas super în urmă cu Bates Motel (încă mă bate gândul să mă las; chiar nu mai am nicio tragere de inimă să deschid serverul și să vad un episod), B) How to get away with murder și The Fosters s-au terminat așa că tre' să aștept vreo două secole până la sezoanele noi, C) The Originals și The Vampire Diaries sunt în derulare, dar TVD se cam lălăie acum și într-un fel aștept să se termine, dar pe de altă parte încă sunt legată de personaje... The Originals v-am spus că începe să-și merite fiecare episod și fiecare fan pentru că e de-a dreptul uau! #mustc, D) a reînceput Outlander și dacă încă nu vă uitați la serial sau nu ați citit încă cartea, CE E ÎN NEREGULĂ CU VOI?! Serialul ăsta e așa de asdfghjkl încât pur și simplu nu am cuvinte să vi-l descriu. Genial? Super? Grozav? Habar n-am! Trebuie să-l încercați măcar! #Jamie și E) m-am apucat de Game of Thrones :D Pe lângă spoilerele de toate ziele și fazele cu John Snow a înviat, adevărat a-nviat, surprinzător dar nu-i așa de previzibil pe cât aș fi putu crede! Internetul nu-i așa de plin de spoilere (sau cel puțin colțul meu de internet) :))


Pentru luna asta chiar sper să ajung la zi cu GoT (sunt pe la sezonul 3), Bates Motel și de ce nu, să mă reapuc de Supernatural :)) Oh, și a reînceput Scream, așa că o să tot am activitate luna asta 3:)

Voi ce ați mai văzut/urmărit în ultima vreme? Păreri? Idei? Recomandări (mai ales de filme)? :>





You May Also Like

0 comments