Recenzie „THE WALKING DEAD” #25

by - mai 22, 2016



• Pe scurt •


Inspecția închisorii transformată în adăpost scoate la iveală nu doar sectoare aparent sigure pentru locuit, ci și o încăpere plină cu armament și costume de protecție. Exact ceea ce au nevoie oamenii lui Rick pentru a aduce din afara perimetrului de siguranță cât mai mult combustibil cu care să alimenteze generatorul descoperit de curând. Numai că, aflați în parcarea penitenciarului, Rick și Glenn sunt surprinși de două lucruri. Mai multe in paginile revistei!

Vârstă: +16 ani

Mulțumesc tare mult EatComics pentru acest număr ^_^ !

Îl puteți comanda de aici.


• Părerea mea •


Dacă numărul trecut a fost plin de neînțelegeri, iată că apele încep să se liniștească... 

Din dorința de a controla coridoarele închisorii pentru a vedea dacă e sigură pentru toată lumea, Rick și prietenii săi găsesc o cameră bine apărată, fără vreun geam, plină ochi cu armament și costume de protecție. Exact ceea ce aveau nevoie pentru a putea ieși din zona sigură a închisorii și a se aventura dincolo de gardurile de fier unde zombi stau la pândă. Mușcătura lor te face unul dintre ei, dar se pare că aceste costume sunt atât de groase încât un zombi nu poate străpunge cu dinții materialul din care sunt confecționate.


Au un generator - încă nepus în funcțiune -, armament și un loc sigur pentru a se feri de pericole. Cine știe, poate chiar or să se stabilească de tot acolo, în acea închisoare. Au pământ pentru recoltă, mașini în caz de urgență și tot ceea ce le trebuie pentru a perpetua rasa umană. Dar oare sunt ei singurii supraviețuitori?

Acum că au cosume și arme, Rick și Glenn sunt gata să își încerce norocul dincolo de garduri. Numai așa pot face rost de combustibil pentru a porni generatorul. Dar când de cealaltă parte zombi atacă din toate părțile, se întorc întregi înapoi? Sau se mai întorc, de fapt?


Un număr destul de static, dar intrigant - mai ales finalul -, în care ordinea se restabilește, iar ideea unei posibile vieți postapocaliptice începe să se materializeze. Mi-a plăcut numărul, deși nu extraordinar de mult. Per total a fost okay. Sunt curioasă de cum or să continue lucrurile pentru Rick și Glenn, dar și pentru Carol - știți, soția lui Tyreese, cea cu tendințe sinucigașe - care se pare că e mai bine acum.

Se întorc Rick și Glenn vii din acestă aventură? Ce îi mărturisește Carol lui Lori? Găsesc cei doi combustibil? Din nou, oare sunt singurii supraviețuitori? Dacă nu, oare vor accepta pe cineva din afară în „casa” lor? O bandă desenată ce se citește dimineața, pe răcoare, alături de o cafea tare.


• Nota •

A FOST OKAY





 • Celelalte numere •

* click pe fiecare pentru a citi recenzia *



You May Also Like

0 comments