În curând la Editura LITERA!

by - iunie 08, 2016

Carte vândută în peste 6 milioane de exemplare, „Înainte să te cunosc”, de Jojo Moyes, apare la Editura Litera luna aceasta! 

Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.”  - Daily Mail


CARTEA ASTA! Cartea asta se află pe wishlist-ul meu de când am aflat că o să joace Sam în film. De când am început să mă uit la GoT și să o iubesc pe Emilia. De când nu era încă tie-in și număram zilele până să apară. De când mă chinuiam să strâng bani să mi-o iau! Și acum apare la Litera ÎN VARIANTĂ TIE-IN! (!!!) God blesssss! *.* <3


You May Also Like

0 comments