Nou la Editura NEMIRA!

by - iunie 05, 2016

Senzația Science Fiction a anului : o călătorie cinematică prin univers, plină de aventuri și o poveste deja clasică despre maturizare.

Este anul 2044 și lumea noastră a ajuns un loc în care n-ai vrea să trăiești. Am rămas fără petrol. Ne-am distrus climatul. Foametea, sărăcia și bolilele sunt pretutindeni.

Precum mulți alții, Wade Watts evadează din această realitate tristă conectându-se zile întregi la OASIS, o utopie virtuală larg raspândită unde poți să fii tot ce vrei tu să fii și poți trăi, iubi și călători pe oricare dintre cele zecile de mii de planete care alcătuiesc lumea virtuală.

Şi ca aproape tot restul oamenilor, Wade este obsedat de lozul de loterie suprem care stă undeva ascuns în această realitate virtuală: fondatorul OASIS, James Halliday, care moare fără moștenitor, a promis să lase moștenire întreaga avere și controlul realității virtuale celui care va reuși să ajungă la capatul vânătorii de comori prin întregul univers virtual pe care a pus-o la cale înainte de moartea sa.

Ani întregi, milioane de oameni au încercat fără succes să ducă la capăt căutarea și să descifreze indiciile inspirate din cultura anilor `80 lăsate în urmă de James Halliday. Atunci când Wade devine primul om care reușește să rezolve primul puzzle din vânatoare, el intră într-o cursă pe viață și pe moarte cu alți mii de concurenți și asta va schimba complet lumea lui.


You May Also Like

0 comments