Recenzie „DEADPOOL” #11

by - iunie 20, 2016



 • Pe scurt 


Demonul Vetis se va dovedi un băiat de treabă și încredere? Sau toți prietenii lui Deadpool vor sfârși în chinuri groaznice din cauza lui? Sunt senvișurile cu șuncă mai bune ca cele cu cașcaval? Două dintre aceste întrebări esențiale își vor găsi răspunsul în această ediție. 

Vârstă: +16 ani

Mulțumesc Lex Comics pentru acest număr ^-^ !

Îl puteți comanda de aici.


• Părerea mea •


Altă bandă desenată cu un invitat surpriză... 3:) 

Îl știți deja pe Deadpool, nu? E tipul ăla, Wade Wilson, care a fost cooptat într-un program guvernamental strict secret și cumva, a juns să fie imun la... orice. Gloanțe, cuțite, vânătăi... Se vindecă de absolut orice. Bine, acum arată cam rău, dar ați înțeles voi ideea.

Mai nou, Deadpool a fost angajat de demonul Vetis să omoare toți oamenii care și-au vândut sufletul în schimbul superputerilor. Ah, da, am uitat să vă zic. În timpul liber, Deadpool e mercenar :D Și face asta pentru a-și salva prietenii. Oh, și mai e ceva despre care trebuie să vă spun. În capul lui e o doamnă. Dar înainte să spuneți ceva, trebuie să menționez că acestă doamnă este Agentul S.H.I.E.L.D. Preston care i-a fost băgată în cap de către Michael, un vrăjitor care acum e mort. Pentru că Deadpool l-a omorât. Dar staaaați, că totul face parte din planul lui Deadpool... cumva... să sperăm!


În acest număr, Deadpool trebuie să prindă un shapeshifter, adică un fel de Mystique, varinata Marvel. Și masculină :D Doar că ajunge să-l confunde cu... Daredevil aka Matt Murdock. (Cine e acest Daredevil? Nici eu nu știu să vă spun prea multe. Doar că e un tip care și-a pierdut văzul, dar a căpătat, în schimb, simțuri supraomenești și are un fel de radar cu ajutorul căruia analizează oamenii. Tare, nu?) Sau e doar o farsă de-a shapeshifter-ului?

În paralel, vedem și ce mai face Michael în iad și ce e dispus să ofere la schimb pentru eliberarea sa. Dar oare e o idee bună?


A fost un număr bun, amuzant și dimanic ca întotdeauna. N-ai cum să nu te atașezi de Deadpool! Mi-a plăcut super mult faptul că Daredevil a fost prezent, fie și ca personaj secundar - ceea ce-mi aduce aminte că am un album cu el pe care cred c-o să-l citesc cât de curând :D (îl găsiți tot la Lex Comics aici). Sunt curioasă în legătură cu plaul măreț al lui Deadpool și dacă toată șarada asta cu omorâtul oamenilor-care-și-au-vândut-sufletul o să se termine.


Reușește Deadpool să-l găsească și să-l omoare pe shapeshifter? Daredevil e cel real sau doar o altă iluzie? Ce-i propune Vetis lui Deadpool? Oare prietenii săi sunt în siguranță? Ce face Michael în Iad și cum o mai duce Preston în capul lui Deadpool? Un număr intrigant și amuzant care e tocmai bun de citit dimineața la cafea :3


• Nota •

MI-A PLĂCUT



 


• Celelalte numere •

Click pe coperți pentru a citi recenziile :)


You May Also Like

0 comments