CORTUL CU MISTERE, aventura Corint Junior în această vară!

by - august 16, 2016

C:\Users\laura.grigore\Documents\AVENTURA SI MISTER\logo Cortul cu mistere.PNG

În perioada 18 iulie – 30 august, editura Corint Junior dă start campaniei CORTUL CU MISTERE în București. Campania are drept scop promovarea celor opt titluri aflate în colecția Aventură & Mister a editurii Corint Junior. Împreună cu cei de la Camps 4U și Progressive Sports vor campa CORTUL CU MISTERE în tabere de aventură pentru a construi cu copiii aflați în vacanță adevărate povești de aventură și mister în cadrul unor ateliere de storytelling. În perioada campaniei, cărțile din colecția Aventură & Mister pot fi achiziționate cu un discount de 35% de pe site-ul www.edituracorint.ro

Pentru copii, cititul poate fi o aventură plină de adrenalină, la fel ca tiroliana, escalada sau mersul cu cortul. Ca să creeze atmosfera de lectură-aventură, în această vară Corint Junior va amplasa corturi amuzante în câteva locuri strategice, urbane și non-urbane, în care copiii să se poată împrieteni cu cărțile colecției Aventură & Mister, într-un cadru neconvențional. Cu saltea, lanternă, răcoritoare și gustări sănătoase, copiii vor putea răsfoi cărțile colecției, într-un cadru mai mult decât relaxant: incitant! Plus: joc cu indicii și ateliere de storytelling, după un program prestabilit.


Coordonatorul atelierelor de storytelling îi va provoca pe cei prezenți să împărtășească din experiența lor de lectură povești sau lecturi de aventură și mister pe care le-au citit, dar mai ales să creeze pe echipe pe baza unor indicii primite povești originale de aventură. Prezentarea noilor povești de aventură se va face sub forma unui joc de rol. Cei mai creativi și originali vor fi premiați. 

Colecția Aventură & Mister vă propune să vă bucurați, alături de copiii voștri cu vârste între 8 și 12 ani, de povești impecabil construite, scrise alert, educative și foarte amuzante.

Titlurile din ‎Aventură & Mister‬ sunt făcute pentru vacanță! Se citesc cu spor pe iarbă, în vârf de munte, pe plajă, în cort sau în curtea bunicilor: Misterul din Hanul Pungașilor, Insula Doctorului Libris, Evadare din biblioteca domnului Lemoncello, Nesfârșita goană după elefant, Uluitorul Broccoli Boy, Vânătorii de comori volumul I, Vânătorii de comori volumul II – Pericol pe Nil, Vânătorii de comori volumul III – Secretul orașului interzis. 


Pentru comenzi click aici.

You May Also Like

0 comments