Nou la Editura LITERA!

by - august 03, 2016

Frank şi April Wheeler s-au considerat întotdeauna un cuplu deosebit, dar, după ce au adus pe lume doi copii, au ajuns să se împace cu o existenţă convenţională într-o suburbie din Connecticut. Tânjind după o viaţă mai puţin mărginită, April îl convinge pe Frank să se mute cu familia la Paris, dar, încet-încet, planurile şi, odată cu ele, căsnicia celor doi iau o turnură tragică.


Un studiu remarcabil pe o temă tipic americană, aceea a individului devenit «prizonier al propriei vieţi», o realizare cu adevărat impresionantă. [Revolutionary Road] spune cu sensibilitate, cu vigoare şi cu o conştiinţă acută a complexităţii şi ambiguităţii umanului o poveste mişcătoare şi fascinantă.”- The Atlantic Monthly


Romanul „Revolutionary Road” a fost ecranizat de regizorul Sam Mendes într-un film cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în rolurile principale. Pelicula a fost nominalizată la premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA.


Clasici moderni Litera pune laolaltă scriitori moderni ale căror opere au devenit deja repere clasice. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din ultimii 125 de ani – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta.


You May Also Like

0 comments