Top 5 Wednesday: Wishlist (cărți în engleză)

by - august 24, 2016


Am obiceiul ăsta să tot adaug cărți în wishlist, mai ales pe cele în engleză. Și trebuie să vă spun: sunt o grămadăăăăă!

5. Seria Slated de Teri Terry 

Din câte am înțeles, acțiunea se petrece într-un viitor distopic și o avem în centrul acțiunii pe Kyla. Kyla ale cărei amintiri au fost șterse de către guvern, Kyla a cărei vieți e controlată de către guvern, Kyla care a primit o personalitate nouă, un nume nou, o familie nouă. Kyla care începe să-și amintească treptat trecutul pe care îl credea dispărut definitiv. Kyla care încearcă să afle adevărul!

Nu știu despre voi, dar mie mi se pare grozavă! O combinație între Spulberă-mă a lui Tahereh Mafi și Ultimul avanpost al Laviniei Călina #mewantsit

* pluuusss că întreaga serie are niște coperți de-a dreptul genialeeee *.* *


4. Since You've Been Gone de Morgan Matson 

Cea mai bună prietenă a lui Emily, Sloane, a dispărut, iar în urma sa a lăsat o listă de lucruri-de-făcut pentru Emily. Deși pare ciudat, cum ar fi ca după toate provocările de pe listă Sloane să apară? Să vină înapoi?

Sunt destul de familiarizată cu stilul autoarei după ce am citit Marea călătorie a lui Amy și Roger și după câte văd e destul de populară pe bookstagram, așa că de atunci sunt cu ochii în patru după noi apariții. Cu toate acestea, nu-mi pot lua ochii de la cartea asta. Seamănă cu Orașe de hârtie a lui John Green, așa-i? Poate că d-asta îmi place așa de mult descrierea ^^”


3. Don't Even Think About It de Sarah Mlynowski 

Cum ar fi ca toată lumea să poată auzi ce gândești? Prietenii, familia, colegii, tipul de care-ți place, cel mai mare dușman...

Sincer, n-am avut nevoie de mai mult pentru a pune cartea asta pe wishlist. Mica descriere și coperta au fost de ajuns! Sara a mai scris și Zece lucruri pe care le-am făcut (și probabil n-ar fi trebuit) pe care am adorat-o :3 sper ca umorul autoarei să se găsească și în această cărticică (care, din câte am înțeles are și o continuare).


2. The Dimily Trilogy de Estelle Maskame 

Nu cred că seria asta e prea grozavă, adică grozavă ca în 5-steluțe-pe-Goodreads, dar cred că e îndeajuns de bună încât să-i dau o șansă. E genul de poveste clasică cu adolescenți între un el și o ea care vor să fie împreună, dar nu prea ajung să fie. Îmi plac la nebunie coperțile și abia aștept să pun mâna pe ele ^-^

* le-aș ține în bibliotecă și pe post de bibelouri, sincer #nerdy *


1. Palo Alto: Stories de James Franco

Vreau cartea asta pentru că am văzut filmul. L-am văzut și n-am înțeles chiar atât de multe chestii din el pe cât aș fi vrut. Asta poate și pentru că l-am văzut cu mult timp în urmă. Vreau cartea asta pentru că-mi place de Franco și-s curioasă cum ar fi în ipostaza de autor. Vreau cartea asta pentru că-mi inspiră un aer de ani '90. Vreau cartea asta pentru că și descrierea sună bine (o puteți citi aici). Vreau cartea asta, da' mi se pare puțin cam scumpă, așa că am să mai am de așteptat până să pun mâna pe ea :D :))



Și cam ăsta a fost topul de săptămâna asta. Ați citit vreo cărticică dintre cele de mai sus? Păreri? :D


You May Also Like

2 comments

  1. Ador coperțile cărților în engleză, pur și simplu! Sunt sigur că ar trebui ca cei din Ro să aibă drept exemplu. Sunt unele cărți ale căror copertă pur și simplu nu reiterează DELOC conținutul (vezi ”Veronika se hotărăște să moară”, de Coelho). Ugh!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu ce zici :/ Dar și cei de la noi o mai nimeresc câteodată cu coperțile :)) câteodată!
      xx

      Ștergere