În curând la Editura LEDA!

by - septembrie 17, 2016

Cluburi rurale și petreceri în grădină. Ultimul lucru pe care ș i-l dorește Cassandra e să petreacă vacanț a dinaintea ultimului an de liceu izolată într-un orăș el plin de snobi din Massachusetts, pe țărmul oceanului. Cass tânjeș te după dramatism și aventură, lucruri greu de găsit în acel loc, unde se simte prinsă ca într-o capcană. Dar când un străin încântător apare pe plaja privată a familiei ei, susț inând că este proprietatea lui - și că sunt în anul 1925 - , Cass este atrasă într-un mister vechi de aproape o sută de ani. În vreme ce caută răspunsuri în prezent, Cass descoperă un adevăr care pune viaț a lui Lawrence în pericol. Nu va mai conta din ce secol vine el, dacă nu va mai trăi până mâine. Disperată să-l salveze pe băiatul care înseamnă totul pentru ea, Cassandra trebuie să găsească o cale de a schimba istoria… sau să riș te să-l piardă pe Lawrence pentru totdeauna.


Timpul s-a oprit în loc atunci când am citit această poveste, atât de frumoasă, încât mi-a tăiat răsuflarea. Nu voiam să se mai termine niciodată.” - KASIE WEST

Renee Collins a crescut în Hawaii și știe să facă surf, are o soră geamănă, iubește istoria - mai ales cea americană și cea asiatică, iar în timpul facultății a avut o mică obsesie legată de comunism -, scrie cărți YA și iubește magia.

Okay, nu mi-o luați în nume de rău sau ceva, dar simt nevoia să spun chestia asta: ce pisici s-a întâmplat cu coperta, Editura LEDA???!?!?! o.O Descrierea sună super bine și chiar mă intrigă, dar când văd coperta mă gândesc la un kitsch :/ Și cred că luna îmi dă senzația asta. Și valurile din spate. Și cumva amplasarea titlului. Parcă e prea încărcată sau sunt prea aiurea aranjate elementele. Adică, doar uitați-vă la celelalte coperți:


You May Also Like

0 comments