vineri, 2 septembrie 2016

August Wrap Up


M-am hotărât să rămân la wrap up-uri o vreme. Nu de alta, dar de fiecare dată când îmi propun să citesc/văd ceva, ajung prin a face cu totul altceva ^^”


Așa că am să vă prezint mai jos ce am citit luna asta și la ce m-am mai uitat ^-^
☆ AM CITIT... ☆
  • Mara Dyer. Începutul de Michelle Hodkin - cartea asta a fost absolut ge-ni-a-lă *.* Am iubit-o de la prima pagină și zău că e una dintre cărțile mele preferate din toate timpurile. Cu răsturnări de situație și un final absolut neașteptat, Mara Dyer e cea mai bună carte pe care am citit-o vara asta! Comand-o de aici.
  • Eleanor & Park de Rainbow Rowell - nu știu de ce, dar aș fi vrut ca acestă carte să-mi placă mai mult. Nu zic că mi-a displăcut, ci aș fi vrut ceva mai mult de la ea. Puncte în plus pentru că acțiunea se petrece prin anii '80, iar Eleanor e un personaj atipic ;)
  • The Amazing Spider-Man #8 - iubesc IUBESC benzile desenate de la Marvel. Sau doar pe Peter Parker. Încă nu știu sigur :)) Cert e că banda asta desenată m-a captivat super-mult și v-o super-recomand *.*, așa că dacă nu v-ați cumpărat-o deja, o puteți lua de aici.
  • Cei 100 de Kass Morgan - am vorbit aici puțin despre carte și despre cum mi s-a părut, în comparație, serialul. Nu mă așteptam să-mi placă această carte, mai ales după toate părerile negative pe care le are.
  • Ultima scrisoare de dragoste de Jojo Moyes - am încercat să citesc cartea asta și am eșuat lamentabil. Pur și simplu n-am avut starea necesară pentru a o citi, dar cred că în toamnă o s-o încerc din nou. Dacă sunteți curioși în privința ei, o găsiți pe Librex :)
  • DUFF de Kody Keplinger - abia ce am primit cartea de la librăria online Libris (o poți comanda de aici) și m-am și apucat s-o citesc și asta pentru că sunt super curioasă în privința ei - filmul nu a fost atât de grozav, însă :/
  • Evadarea din biblioteca domnului Lemoncello de Chris Grabenstein - am răsfoit-o și am citit vreo 2 capitole, cred. E o carte drăguță și cred c-o să-mi placă. O găsiți la Editura Corint aici.
Cam astea au fost cărticelele pe care le-am citit, pe care am încercat să le citesc sau pe care încă le citesc. Aș fi vrut să fi putut citi mai mult, dar nu am avut starea necesară. Nu știu de ce, dar toată luna m-am simțit ca o murătură la soare ~_~”

Voi ce ați mai citit? Ce ziceți despre cărțile de mai sus?


☆ AM VĂZUT... ☆

... numai seriale luna asta. Și am câteva pe care trebuie să vi le recomand!Pe lângă Game of Thrones, The Fosters și Scream (OMG, ÎNCĂ NU-MI VINE SĂ CRED CĂ EL A FOST CRIMINALUL T-T) cu care v-am tot obsedat, m-am apucat de Girl Meets World (okay, nu-i chiar așa de stupid pe cât pare... sau da? habar n-am :))^^”), am încercat The 100 (și v-am spus aici despre cum mi s-a părut), m-am lăsat de Scream Queens (am realizat că nu merita osteneala) și m-am mai apucat de două seriale despre care vreau să vă povestesc mai mult și pe care vi le super recomand!

Primul e Stranger Things. Un serial cu o acțiune plasată prin anii '80, ceva lucruri stranii care se întâmplă, o baza guvernamentală dubioasă, niște conspirații și posibil extratereștri. Nu v-am făcut curioși? Ei bine eu n-am avut nevoie de mai mult pentru a deveni obsedată de el *.* Am să fac o recenzie după ce termin sezonul (până acum are doar unul, iar eu sunt pe la jumate, dar a fost confirmat și cel de-al doilea :D), iar până atunci vă invit să urmăriți trailer-ul:


Iar cel de-al doilea e Mr. Robot care e ceva mai diferit de primul, dar la fel de interesant. Tot cu conspirații, dar mai adăugăm un hacker, niște halucinații provocate de substanțe ciudate și foarte multe răsturnări de situație. E un seria psihologic super bine realizat, din punctul meu de vedere, care are un plot intrigant. Eu sunt pe la jumătatea primului sezon, iar mai jos aveți trailer-ul pentru a vă face o idee:


Cam astea au fost serialele de luna asta. Urmăriți vreo unul dintre ele? Păreri?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...